Papara kart Epic Games üzerinde nasıl kullanılır?

Yeni Lite Card'da çip olmaması çok garip🤔 İnternette her yerde çipli gösteriliyor.
Evet nereye baksam çipli. Galiba 2019 üretimli çünkü kullanım süresi 2029'da bitiyor.

Çipli olması ne avantaj sağlıyor?
Çipsiz de her ATM'de kullanabilir miyim?
Son olarak da Origin Euro kullanıyor o zamanki kur mu olur biraz fark olabilir mi?

Boş sorularla sizi sıkıyorum ama yaşım küçük hiç kart kullanmadım o yüzden. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet nereye baksam çipli. Galiba 2019 üretimli çünkü kullanım süresi 2029'da bitiyor.

Çipli olması ne avantaj sağlıyor?
Çipsiz de her ATM'de kullanabilir miyim?
Son olarak da Origin Euro kullanıyor o zamanki kur mu olur biraz fark olabilir mi?

Boş sorularla sizi sıkıyorum ama yaşım küçük hiç kart kullanmadım o yüzden. Şimdiden teşekkür ederim.
1-Size ekstra güvenlik sağlar.
2-Evet her ATM destekler.
3-Papara ne yazıkkı bir banka gibi kurları var o zaman ki kur değil üstüne 0.20~50 kuruş daha ekleyin.

Ve sorun değil👍

1-Size ekstra güvenlik sağlar.
2-Evet her ATM destekler.
3-Papara ne yazıkkı bir banka gibi kurları var o zaman ki kur değil üstüne 0.20~50 kuruş daha ekleyin.

Ve sorun değil👍
Sabırla cevapladığınız için minnettarım. Kur farkı biraz fazlaymış ama yapacak bir şey de yok.

Ödeme ekranında kart numarası gibi bir seçenek var ise her türlü işlemi yapabilirsiniz. Standart kartlardan bir farkı yoktur.
Hayır bunlar ön ödemeli kart olarak geçtiği için bazı yerlerde geçmiyor, papara da buna dahil. Yani Epic Games'ten papara'yla alışveriş yapamazsınız.

Ben yaptım ama geçersiz kredi kartı dedi. Olmuyor?

Genellikle kart bilgilerinizi yanlış girdiğinizde olur bu hata, Epic Games'te bir şey alırken kredi kartı kısmını seçip bilgileri doğru girmenize rağmen bu hatayı veriyor ise sanal kart oluşturun, onunla alın, Papara'da sanal Kart açtığında para atman gerekmez, Papara'da tek bakiye vardır ve tüm kartlarda aynı bakiye vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı