Papara kart habersiz işlem yapılması

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Papara kartımdan bu şekilde işlem yapılmış işlemin ücretinde değilim ancak sebebi ne öğrenmek istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Ben Papara kartımla Spotify aldım ancak Papara kart kısmından kapattım ve süresi dolmasına rağmen açık kalıyordu. Ondan olup olmadığını da bilmiyorum çünkü Spotify yazmıyor. Hem parayı çekmiş hem de cashback vermemiş eğer Spotify ise. Spotify mı aldı onu da bilmiyorum ne yapabilirim?
Ayrıyeten;
Ben kartımdan Spotify ödemesini kapattım. Bu durumda zorla alındı benden bu para.
Onun dışında mail adresime girdiğimde Spotify her hafta benden 00.12 de ücret kesmeye çalışmış ancak Spotify işlemine kapalı olduğu için çekemiyorlardı.
Bugün de 00.12 de çekilmiş para. Yani başka bir adrese başka bir yöntem ile Spotify çekmiş gibi duruyor. Şikayetvar ve mailden yazdım bakalım ne sonuç elde edeceğim.
Ve bunun yanı sıra Spotify'da ödeme yenile ibaresi silindi. Zaten Premium kullanabiliyordum ödeme yapana kadar ancak şimdi ibarede ortadan kalktı.

Dosya Ekleri

• 937635f1-1bf8-40f3-bbc2-f93c6fe7da1c.jpg
    937635f1-1bf8-40f3-bbc2-f93c6fe7da1c.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, Papara kartımdan bu şekilde işlem yapılmış işlemin ücretinde değilim ancak sebebi ne öğrenmek istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Ben Papara kartımla Spotify aldım ancak Papara kart kısmından kapattım ve süresi dolmasına rağmen açık kalıyordu. Ondan olup olmadığını da bilmiyorum çünkü Spotify yazmıyor. Hem parayı çekmiş hem de cashback vermemiş eğer Spotify ise. Spotify mı aldı onu da bilmiyorum ne yapabilirim?
Ayrıyeten;
Ben kartımdan Spotify ödemesini kapattım. Bu durumda zorla alındı benden bu para.
Onun dışında mail adresime girdiğimde Spotify her hafta benden 00.12 de ücret kesmeye çalışmış ancak Spotify işlemine kapalı olduğu için çekemiyorlardı.
Bugün de 00.12 de çekilmiş para. Yani başka bir adrese başka bir yöntem ile Spotify çekmiş gibi duruyor. Şikayetvar ve mailden yazdım bakalım ne sonuç elde edeceğim.
Ve bunun yanı sıra Spotify'da ödeme yenile ibaresi silindi. Zaten Premium kullanabiliyordum ödeme yapana kadar ancak şimdi ibarede ortadan kalktı.
Yaklaşık 1 ay önce benim papara hesabımdan 1000 TL çekmeye kalkmıştı birileri fakat para olmadığından çekememişlerdi. Twitch'te bağış yapılacaktı sanırım çünkü, Twitch yazıyordu üzerinde. Sanırım kara para aklanma olayına kapılmış olabilirdi kartım veya bilemiyorum. Kısacası, Paparaya güvenmeyin bence. Kartı uygulamasından kapattım kullanmıyorum artık. Zaten kullanışsız bir kart. İban yok karta para gönderebilme yok.

Yaklaşık 1 ay önce benim Papara hesabımdan 1000 TL çekmeye kalkmıştı birileri fakat para olmadığından çekememişlerdi. Twitch'te bağış yapılacaktı sanırım çünkü, Twitch yazıyordu üzerinde. Sanırım kara para aklanma olayına kapılmış olabilirdi kartım veya bilemiyorum. Kısacası, Papara'ya güvenmeyin bencekran kartı uygulamasından kapattım kullanmıyorum artık. Zaten kullanışsız bir kart. IBAN yok karta para gönderebilme yok.

Kullanışsız? Güvenmeyin? Mastercard alt yapısı olan bir sisteme güvenmemek. Papara'nın en ufak hatasında neden dolandırıcı damgası vuruyorsunuz? Yıllardır Papara kullanıyorum şu zamana kadar ne hesabımdan birisi para çekti ne başka bir şey, 3 dakika uygulamaya girmez hemen burada konu açarlar Papara paraları aldı gitti diye ironik gerçekten, işlevsiz olan Papara değil ininaldır.
Ayrıyeten;

Kart bilgilerini ya dolandırıcı bir site ile paylaştın ya da bir bug oldu Spotify o şekilde gözüküyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı