Papara kart habersiz işlem yapılması

Olay dediğim gibi arkadaşlar.

1646753164502.png

@Zerolite yani ortada bir sorun yok, değil mi?

Aslına bakarsan var, ben Papara kart ile Spotify işlemlerini kapattım. Yani benden habersiz çekildi, Spotify adı altında çekilmediği içinde benim kapattığım işlem pek bir şeye yaramadı. Ama sorun yok, yenileyecektim haftaya zaten.

Para ödemeyi kapatmanıza rağmen Spotify niçin zorla almış parayı?

Çoğu kişide bu şekilde olmuş, çünkü ödeme alma kanalını değiştirmişler sanırım. Papara'da normal şartlarda Spotify adı altında görülüyordu ancak bu ay herkeste bu şekilde gözüktü ve cashbackini alamadı.

İninal yanlıları falan gelmiş konuya herhalde. (Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum. Yukarılarda birisi 1000 TL çekmeye çalıştılar falan yazmış.) Kartı çaldırman senin suçun, Papara'nın değil. Kullanıyorum, kimse para çekmeye falan çalışmadı. ATM'den para çekiyorum, yüklüyorum sıkıntı yaşamadım hiç. Cashback olsun, aylık çekim ücreti olmaması olsun, ATM'den ücretsiz para yatırma ve çekme olsun. Her türlü Papara > İninal. Siz neden Spotify aboneliğinizi kapatmadınız? Karttan kapatmak yerine Spotify hesabınıza girip aboneliği durdurabilirsiniz.

İninal yanlıları falan gelmiş konuya herhaldekran kartı çaldırman senin suçun, Papara'nın değil. Kullanıyorum, kimse para çekmeye falan çalışmadı. ATM'den para çekiyorum, yüklüyorum sıkıntı yaşamadım hiç. Cashback olsun, aylık çekim ücreti olmaması olsun, ATM'den ücretsiz para yatırma ve çekme olsun. Her türlü Papara > İninal. Siz neden Spotify aboneliğinizi kapatmadınız? Karttan kapatmak yerine Spotify hesabınıza girip aboneliği durdurabilirsiniz.

Hocam kart çalındırma durumu vs yok? Adamların yaptığı hatayı yazmam çok normal değil mi? Spotify işlemimi kapatmama rağmen benden çekildi ücret bunu da eleştirmeyeceksem ne yapacağım? :D
Diğer arkadaşa diyorsan orasını bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı