Papara kart habersiz işlem yapılması

Hocam kart çalındırma durumu vs yok? Adamların yaptığı hatayı yazmam çok normal değil mi? Spotify işlemimi kapatmama rağmen benden çekildi ücret bunu da eleştirmeyeceksem ne yapacağım? :D
Diğer arkadaşa diyorsan orasını bilemem.
Yanlış anlayabilirsiniz diye ("Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum. Yukarılarda birisi 1000 TL çekmeye çalıştılar falan yazmış.)" kısmını ekledim ama biraz geç kalmışım.

Sen karta sahip çıkarmıyorsan Papara'nın suçu ne? Ek olarak ön ödemeli bir kart, banka kartı değil ve IBAN'a para gönderilebiliyor.
Hayır gönderilmiyor. Başkasının kartından denedim olmadı. Kendi kartın olması gerekiyor para gönderebilmek için paparaya.
Kullanışsız? Güvenmeyin? Mastercard alt yapısı olan bir sisteme güvenmemek. Papara'nın en ufak hatasında neden dolandırıcı damgası vuruyorsunuz? Yıllardır Papara kullanıyorum şu zamana kadar ne hesabımdan birisi para çekti ne başka bir şey, 3 dakika uygulamaya girmez hemen burada konu açarlar Papara paraları aldı gitti diye ironik gerçekten, işlevsiz olan Papara değil ininaldır.

Kart bilgilerini ya dolandırıcı bir site ile paylaştın ya da bir bug oldu Spotify o şekilde gözüküyor.
Babamın yapıkredi kartı ile 2 3 ay önce bir kanala abone olmuştum. Para çekilme gibi bir durum söz konusu değildi. 1 ay önce yine papara ile abone oldum. 2 gün geçti 1K tl çekilmeye kalkındı?

Hayır gönderilmiyor. Başkasının kartından denedim olmadı. Kendi kartın olması gerekiyor para gönderebilmek için Papara'ya.

Babamın Yapı Kredi kartı ile 2 3 ay önce bir kanala abone olmuştum. Para çekilme gibi bir durum söz konusu değildi. 1 ay önce yine Papara ile abone oldum. 2 gün geçti 1K TL çekilmeye kalkındı?

Adam zaten sen(paparadan) ibana gonderebiliyosun diyor. Sen yanlış anlamışsın. Banka hesabından Papara'ya para gonderilmiyor cunku IBAN'ı yok eğer ki paparanı banka hesabına baglarsan oluşuyor.

İninal yanlıları falan gelmiş konuya herhalde. (Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum. Yukarılarda birisi 1000 TL çekmeye çalıştılar falan yazmış.) Kartı çaldırman senin suçun, Papara'nın değil. Kullanıyorum, kimse para çekmeye falan çalışmadı. ATM'den para çekiyorum, yüklüyorum sıkıntı yaşamadım hiç. Cashback olsun, aylık çekim ücreti olmaması olsun, ATM'den ücretsiz para yatırma ve çekme olsun. Her türlü Papara > İninal. Siz neden Spotify aboneliğinizi kapatmadınız? Karttan kapatmak yerine Spotify hesabınıza girip aboneliği durdurabilirsiniz.
Hayatımda ne ininal kullandım nede öneririm. Kartı çaldırmak mı? Kart ile sadece kendi hesabıma para yatırıyordum. Hiç bir şey sipariş etmeyip kimseye vermemiştim. Sadece tek seferlik birine abone olmuştum. Ondan 2 gün sonra kartımdan para çekilmeye kalkışıldı. Önceden aynı bilgisayar aynı sistem ve aynı uygulamalarla fakat başka bir kartla başka birine abone olmuştum. Neden ondan değil de paparadan para çekilmeye kalkışıldı peki? Hesabı birine vermedim. Sistemim de virüs de yok olsa zaten diğer bankadan da denenirdi. Sucu paparaya atmıyorum. O zamanlar kara para aklama çoktu. Şans eseri benim papara kartıma erişmiş olabilirlerdi. Fakat yine de güveni düşüren bir şey bu banka adına.

Adam zaten sen(paparadan) ibana gonderebiliyosun diyor. Sen yanlış anlamışsın. Banka hesabından Papara'ya para gonderilmiyor cunku IBAN'ı yok eğer ki paparanı banka hesabına baglarsan oluşuyor.
Şu an bilmiyorum fakat o zamanda dediğiniz şeyde yoktu. Ben başka hesaba para göndermeyi çok denemiştim baya araştırdım da hiç bir yolu yoktu.

@Furkan GRFN ön ödemeli kart. Çok bir şey beklememek lazım. Diğer ön ödemeli kartlara göre çok çok iyi.
Ondan yana hiç bir sözüm yok. Öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı