Papara kart hala kuryeye verilmedi

EnesTrs75

Femtopat
Daha fazla  
14 Eylül günü kart başvurusu alındı dendi, 15 Eylül'de ise kuryeye verilir dedi. 1 gün geçti ve hala verilmedi. Neden olabilir, normal midir?

IMG_20250916_195212.jpg

Kanka, Papara bu işte baya yavaş. Benim kart da “teslim edilecek” kısmında takılı kalmıştı galiba. Bir-iki mail attım, “gelir” falan dediler ama gelmesi 2-3 ayı buldu. En son kendi haline bırakmıştım zaten.

14 Eylül günü kart başvurusu alındı dendi, 15 Eylül'de ise kuryeye verilir dedi. 1 gün geçti ve hala verilmedi. Neden olabilir, normal midir?

Eki Görüntüle 2574942
Kargo şirketine bağlı bir şey.Bir defasında sipariş verdikten 2-3 hafta sonra gelmişti bana diğerinde ise 1 haftada geldi.Bekleyeceksin başka çaren yok.

Normaldir hocam bu ne sabırsızlık? O tarihler tahminen verilir. Çoğu zaman tutmaz, tutsa bile geç güncellenebilir.

Sabırsızlık derken dostum farkındaysan ilk kez Papara kullanıyorum ve bana verilen tahmini sürelere göre hareket etmem lazım.

Kargo şirketine bağlı bir şey. Bir defasında sipariş verdikten 2-3 hafta sonra gelmişti bana diğerinde ise 1 haftada geldi. Bekleyeceksin başka çaren yok.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı