Papara kart para yükleme işlemi

Dediğim gibi ben çıktığından beri kartı kullanıyorum ve her zaman IBAN ile yükleme yaparım. Şu ana kadar ücretin karta geçmemesi vs tarzı durumlar yaşamadım. Ilk zamanlar 1 saati buluyordu geçmesi ama şimdi 5-10 dk en fazla. Artık kartı takip yüklemeniz sizin seçeneğiniz.

Anlaştıkları bankalar ülkemizdeki bankaları oluşturuyor diye biliyorum. Yani ülkemizdeki herhangi bir ATM'den IBAN ile para yükleyebiliyoruz.
ATM'ye gitmeden, internetten para yükleme yolu var mı?

Anlaştıkları bankalar ülkemizdeki bankaları oluşturuyor diye biliyorum. Yani ülkemizdeki herhangi bir ATM'den IBAN ile para yükleyebiliyoruz.

ATM'ye gitmeden, internetten para yükleme yolu var mı?
Evet kart takarak herhangi bir ATM'den yükleme yapabilirsiniz. Ancak ATM'den havale yapacaksanız yalnızca belli başlı 6-7 banka seçeneği var. Onun dışında ATM'ye gitmeden bankanızın mobil uygulaması üzerinden de havale yapabilirsiniz. Ayrıca banka hesabından havale ile 2000 TL'den daha fazla yükleme yapabiliyorsunuz. ATM'den en fazla aylık 2000 TL kabul etmekte.
ATM ile havale yapabileceğiniz bankaları aşağıda üzerine ATM yazdım. Diğer 2 sayfada olan bankalarda ise banka hesabınızdan havale yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190613-103230_Papara.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20190613-103637_Papara.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190613_103817.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20190613-103559_Papara.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Mobil uygulamadan havale yapınca işlem ücreti kesiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…