Papara kartının arka yüzündeki bilgiler arkadaşın eline geçti

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde Papara kart sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Kartı kartondan çıkartırken üstünde biraz karton ve bant izi kaldı, Instagram'den arkadaşımı aradım ve kartı gösterirken ekran görüntüsü almış ve bana ekran görüntüsü aldım diyerek bir korkutma amaçlı bir şey yaptı. Benim korkum, karttan alışveriş yapması gibi bir olanak var mı? Yaşım küçük olduğundan bir şey yapabilir diye korkuyorum.

Aynı hatayı bende yapmıştım kartımı Papara uygulaması üzerinden internet alışverişine kapatmıştım kullanacağım zaman açıyordum.
 
Konuyu okusaydınız bu bilgilerin tümünün arka yüzde yer aldığını bilirdiniz.
Ben cevabı yazdığımda konuda mesaj yoktu. Ayrıca bende de Papara kart var ama beyaz olanından. Detaylı bilgi vermemek konu sahibinin sorunu.
 
Eğer bu konuya ihtiyacı olan biri gelirse bunu yapabilir.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210223_164818.jpg
    IMG_20210223_164818.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 37
Hocam geçmiş olsun. Papara kartlarda kart bilgilerinin tamamı arkada bulunur, arkadaşınız bu sayede telefon onayı gerektirmeyen yani 3D secure olmayan sitelerden alışveriş yapabilir. Bkz. Steam

İnternet harcamalarına kapatmanız kalıcı bir çözüm değil yine de. Ben olsam ne olur ne olmaz kartı iptal ederdim, yeni kart çıkartırdım.
 
Son düzenleme:
Hocam geçmiş olsun. Papara kartlarda kart bilgilerinin tamamı arkada bulunur, arkadaşınız bu sayede telefon onayı gerektirmeyen yani 3D secure olmayan sitelerde alışveriş yapabilir. Bkz. Steam.

İnternet harcamalarına kapatmanız kalıcı bir çözüm değil yine de. Ben olsam ne olur ne olmaz kartı iptal ederdim, yeni kart çıkartırdım.

Dava açarım diye tehdit ettim sildigine dair video attı öyle bir şey yaparsa halam avukat zaten.
 

Geri
Yukarı