Papara karttan para kesildi ama sipariş onaylanmadı

Keremmxo78

Hectopat
Arkadaşlar az önce Papara kartım ile Trendyol üzerinden 320 TL'lik alışveriş yaptım. Fakat her şey bitti tam son kısımda Trendyol bankanız tarafından işleminiz gerçekleşemedi diyordu. 2dk sonra Papara'dan bildirim geldi hesabımdan 320 TL'yi çekmiş gösteriyordu. Fakat Trendyol'a girdiğimde siparişlerim kısmında yoktu. Yani almamışım. Arkadaşlar şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım?

Arkadaşlar az önce Papara kartım ile Trendyol üzerinden 320 TL'lik alışveriş yaptım. Fakat her şey bitti tam son kısımda Trendyol bankanız tarafından işleminiz gerçekleşemedi diyordu. 2dk sonra Papara'dan bildirim geldi hesabımdan 320 TL'yi çekmiş gösteriyordu. Fakat Trendyol'a girdiğimde siparişlerim kısmında yoktu. Yani almamışım. Arkadaşlar şimdi benim bu durumda ne yapmam lazım?

Trendyol destek ekibine ulaş. İade ederler çok geçmeden.
Link

Geçenlerde benim de başıma aynı şey gelmişti. Papara kartımla kırtasiyeden alışveriş yaptım, post fiş vermedi ama hesabımdan para çekildi. Müşteri hizmetlerini aradım, o gün de şansıma teknik arıza varmış ondan böyle olmuş. Sağ olsun operatör arkadaşlar yardımcı oldu yardım talebi açıldı ertesi gün de para iadesi geldi. Siz de Papara müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı