TheRelaxBoy
Decapat

Daha fazla  

Çözümü yok.Ben yüzden fazla denedim.Şansınıza.Papara kimlik kartımı okuyor ancak algılayamıyor en az 5 sefer denedim. Çözümü nedir?
Çözümü yok. Ben yüzden fazla denedim. Şansınıza.
Papara kimlik kartımı okuyor ancak algılayamıyor en az 5 sefer denedim. Çözümü nedir?
NFC özelliğini aç ve Papara'ya erişim izni ver, telefon kılfın varsa çıkart, kimliğini telefonunun kamerasının yanındaki ya da biraz altındaki yere okut. Bir de kimliğin fotoğraflı mı fotoğrafsız mı?
NFC özelliğini aç ve Papara'ya erişim izni ver, telefon kılfın varsa çıkart, kimliğini telefonunun kamerasının yanındaki ya da biraz altındaki yere okut. Bir de kimliğin fotoğraflı mı fotoğrafsız mı?
Sözleşmeli hesaba geçiş için fotoğraflı kimlik gerekiyor ama onaylı hesap için sorun çıkmaması gerek aslında. Üstte yazdıklarımı denedin mi? Bir de kimliğinin çipini telefona bakan tarafta tur. Kimliğini de telefona yapıştırmayı unutma. Bluetooth gibi çalışmaz nfc.Fotoğrafsız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.