Papara komple kapandı mı?

canris

Decapat
Daha fazla  
Güncel olarak haber siteleri Papara'ya erişim engeli geldiğini söylüyor. IBAN ile vs. para çekimi veya yüklemesi yapılmadığını söyleniyor. Durum nedir? Kapandı mı? İninal gibi kapalı mı kalacak?

Şu anlık komple kapalı değil. İleride ne olacağını bilemeyiz de günlük belli limitlerle işlem yapılabilecek.

Ben bugün kartla işlem zar zor yapabildim gittim 2K çektim içinden ne olur ne olmaz diye para bırakmayın sizde yine de bence.

Hala alışveriş falan yapabiliyorsun diye biliyorum, günlük para çekme miktarı ise 2000TL yani tam olarak kapalı değil kapanacağını da düşünmüyorum şahsen, yine de yaşadığımız ülkede her an her şey olabiliyor, izleyip göreceğiz.

Ben bugün kartla işlem zar zor yapabildim gittim 2K çektim içinden ne olur ne olmaz diye para bırakmayın sizde yine de bence.
Paparayı sadece, uygulamaların premium abonelikleri için kullanıyordum. Aylık bir miktar yükleme yapıp sonraki ay tekrar yüklüyordum. Bu ay ödemeleri yapmak için yükleme yaptım fakat içeride kaldı sanırım para. Eğer biz bakiye çekemiyorken ve yükleme yapamıyorken içinden kendi çekebiliyorsa sorun yok, sonraki ay yükleme yapma.

Güncel olarak haber siteleri Papara'ya erişim engeli geldiğini söylüyor. IBAN ile vs. para çekimi veya yüklemesi yapılmadığını söyleniyor. Durum nedir? Kapandı mı? İninal gibi kapalı mı kalacak?

Para çekimi yapılıyor sanırım ayrıca devlet lisanslı olduğu için de kolay kolay paranız içeride kalmaz.

Bazı kullandığım epin sitelerine ödeme yapamadım. Ödeme yöntemini kaldırmışlar, eklenir mi bilmiyorum.

Para çekimi yapılıyor sanırım ayrıca devlet lisanslı olduğu için de kolay kolay paranız içeride kalmaz.

IBAN ile gönderemedim, ATM yardımıyla mı çekiliyor?

Aynen öyle ben de indirimler için falan kullanıyordum ama sürekli at çek uğraşamadığım için paranın çoğunu atıyordum daha da atamayacağım gibi zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı kullandığım epin sitelerine ödeme yapamadım. Ödeme yöntemini kaldırmışlar, eklenir mi bilmiyorum.
Onu bilmiyordum hocam ben online için söylemedim, normal marketten falan bir şeyler alırsan dedim.

Akbank ATM'sine gidip paranızı çekebilirsiniz ancak günlük 2000TL çekebiliyorsunuz. Diğer ATM'ler üzerinden de çekebilirsiniz fakat genelde herkes böyle yazıyordu ve sabah ben Akbank ATM'sinden çektim sorunsuz olmuştu bazıları çekilmiyor derken.

Ben şu anlık bir şeye dokunmadım fakat arkadaşa sormuştum okulda ATM'den çekmişti sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…