Paparayı sadece, uygulamaların premium abonelikleri için kullanıyordum. Aylık bir miktar yükleme yapıp sonraki ay tekrar yüklüyordum. Bu ay ödemeleri yapmak için yükleme yaptım fakat içeride kaldı sanırım para. Eğer biz bakiye çekemiyorken ve yükleme yapamıyorken içinden kendi çekebiliyorsa sorun yok, sonraki ay yükleme yapma.Ben bugün kartla işlem zar zor yapabildim gittim 2K çektim içinden ne olur ne olmaz diye para bırakmayın sizde yine de bence.
Güncel olarak haber siteleri Papara'ya erişim engeli geldiğini söylüyor. IBAN ile vs. para çekimi veya yüklemesi yapılmadığını söyleniyor. Durum nedir? Kapandı mı? İninal gibi kapalı mı kalacak?
Bazı kullandığım epin sitelerine ödeme yapamadım. Ödeme yöntemini kaldırmışlar, eklenir mi bilmiyorum.Hala alışveriş falan yapabiliyorsun diye biliyorum, günlük para çekme miktarı ise 2000TL yani tam olarak kapalı değil kapanacağını da düşünmüyorum şahsen, yine de yaşadığımız ülkede her an her şey olabiliyor, izleyip göreceğiz.
Para çekimi yapılıyor sanırım ayrıca devlet lisanslı olduğu için de kolay kolay paranız içeride kalmaz.
Papara'yı sadece, uygulamaların premium abonelikleri için kullanıyordum. Aylık bir miktar yükleme yapıp sonraki ay tekrar yüklüyordum. Bu ay ödemeleri yapmak için yükleme yaptım fakat içeride kaldı sanırım para. Eğer biz bakiye çekemiyorken ve yükleme yapamıyorken içinden kendi çekebiliyorsa sorun yok, sonraki ay yükleme yapma.
Onu bilmiyordum hocam ben online için söylemedim, normal marketten falan bir şeyler alırsan dedim.Bazı kullandığım epin sitelerine ödeme yapamadım. Ödeme yöntemini kaldırmışlar, eklenir mi bilmiyorum.
Akbank ATM'sine gidip paranızı çekebilirsiniz ancak günlük 2000TL çekebiliyorsunuz. Diğer ATM'ler üzerinden de çekebilirsiniz fakat genelde herkes böyle yazıyordu ve sabah ben Akbank ATM'sinden çektim sorunsuz olmuştu bazıları çekilmiyor derken.IBAN ile gönderemedim, ATM yardımıyla mı çekiliyor?
Bazı kullandığım epin sitelerine ödeme yapamadım. Ödeme yöntemini kaldırmışlar, eklenir mi bilmiyorum.
IBAN ile gönderemedim, ATM yardımıyla mı çekiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.