Son yaşanan olaylar sonrası Papara kullanıma açıldı. Herhangi bir yaptırım uygulandı mı? Şu an Papara kimin kontrolünde? Paramız risk altında mı? Devlet güvencesi var mı? Kullanmaya devam etmeli miyiz?
Banka kartına kıyasla herhangi bir negatif yönü mü var neden kullanılmamalı ?Bence etme. Ailenle beraber bankaya gidip kart çıkart. 18 yaş üstüysen zaten direkt normal banka kartı da alabilirsin.
Bence etme. Ailenle beraber bankaya gidip kart çıkart. 18 yaş üstüysen zaten direkt normal banka kartı da alabilirsin.
Banka kartına kıyasla herhangi bir negatif yönü mü var neden kullanılmamalı?
Dostum Papara'nın durumunu merak ediyorum reşitim zaten mevzu diğer bankalar değil Papara'nın avantajları var.
Bankaların Papara gibi bu tarz olaylar yaşama olasılığı daha az da o yüzden.
Papara'nın durumunu forumda sorman ayrı komik dava halka açık mı millet Papara'nın durumunu nereden bilsin? Birisi buraya hayır bir daha kapanmaz Papara dese inanacak mısın yani? Reşitsen banka kartı kullan işte.
Bankaların Papara gibi bu tarz olaylar yaşama olasılığı daha az da o yüzden.
Papara'nın durumunu forumda sorman ayrı komik dava halka açık mı millet Papara'nın durumunu nereden bilsin? Birisi buraya hayır bir daha kapanmaz Papara dese inanacak mısın yani? Reşitsen banka kartı kullan işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.