Papara kullanılmaya devam edilmeli mi?

cowgirl

Hectopat
Son yaşanan olaylar sonrası Papara kullanıma açıldı. Herhangi bir yaptırım uygulandı mı? Şu an Papara kimin kontrolünde? Paramız risk altında mı? Devlet güvencesi var mı? Kullanmaya devam etmeli miyiz?

Son yaşanan olaylar sonrası Papara kullanıma açıldı. Herhangi bir yaptırım uygulandı mı? Şu an Papara kimin kontrolünde? Paramız risk altında mı? Devlet güvencesi var mı? Kullanmaya devam etmeli miyiz?

Bence etme. Ailenle beraber bankaya gidip kart çıkart. 18 yaş üstüysen zaten direkt normal banka kartı da alabilirsin.

Ana kart olarak kesinlikle kullanılmasını tavsiye etmem. Şu an bir sıkıntı yok ama bu hiç bir zaman olmayacağı manasına gelmez. Ben kullanmıyorum o olaylardan sonra ve tavsiye de etmiyorum. İş Bankası ve Ziraat gibi bankalar yeter de artar bile. İlla cashbackli kart lazımsa Nays var

Banka kartına kıyasla herhangi bir negatif yönü mü var neden kullanılmamalı?

Bankaların Papara gibi bu tarz olaylar yaşama olasılığı daha az da o yüzden.

Dostum Papara'nın durumunu merak ediyorum reşitim zaten mevzu diğer bankalar değil Papara'nın avantajları var.

Papara'nın durumunu forumda sorman ayrı komik dava halka açık mı millet Papara'nın durumunu nereden bilsin? Birisi buraya hayır bir daha kapanmaz Papara dese inanacak mısın yani? Reşitsen banka kartı kullan işte.

Papara'nın durumunu forumda sorman ayrı komik dava halka açık mı millet Papara'nın durumunu nereden bilsin? Birisi buraya hayır bir daha kapanmaz Papara dese inanacak mısın yani? Reşitsen banka kartı kullan işte.

Ayrıca Papara'nın avantajları banka kartlarının avantajlarına göre çok daha az. Banka kartı alırsan peşin fiyatına taksit imkanın olur veya vade farkı ile taksit yaptırabilirsin. Taksiti geçtim dara düştüğünde kredi çekebilirsin. Papara'nın tek olayı cashback o da aylık sana trilyonlar kazandırmıyor ya.

Araştırmadığım için sormuşum zaten ofansif tavrın hoşuma gitmedi konuya dair bilgin yoksa nasihate gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı