Marka isimleri üzerinden şaka yapmayacak kadar akıllı insanlar tarafından yönetildiğini düşünüyorum.Bence 1 nisan şakası. Böyle bir şey gerçek olursa, Papara'nın çok fazla kullanıcı kaybı olur.
Paralarla yatırım vs. yapılıyor. Oradan kazanıyorlar. Ayrıca herkes 500 TL altında işlem yapmıyor ki? 500 TL'yi geçen çok fazla insan vardır. Ondan bundan 50 kuruş toplaya toplaya iyi para birikiyor.Üzdü fakat normal. Adamlar nasıl batmadı hala şaşırıyorum. Cashback var, aylık çekim yok, ATM'den yükleme ücretsiz. İninal mı çok paragöz anlamadım ki.
Tosla da aynı. Akbank dışı ATM'lerde kesinti var. 500TL üzerinde tabii, onu ekleyeyim de.Kendi topuklarına sıkıyorlar. Tosla'ya geçişi hızlandıracaklar.
Nasıl tek motivasyon ? %50 geri para iadesi efso bir şey.
Başlıkta da belirttiğim gibi Papara'nın kullanım sözleşmesi değişiyormuş. Az önce aldığım bir maile göre Akbank harici diğer ATM'lerde işlemler ücretli olacak. Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 1347828
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.