Papara kullanım sözleşmesi değişiyor

Kendi topuklarına sıkıyorlar. Tosla'ya geçişi hızlandıracaklar.

Bence 1 nisan şakası. Böyle bir şey gerçek olursa, Papara'nın çok fazla kullanıcı kaybı olur.
Marka isimleri üzerinden şaka yapmayacak kadar akıllı insanlar tarafından yönetildiğini düşünüyorum.

Üzdü fakat normal. Adamlar nasıl batmadı hala şaşırıyorum. Cashback var, aylık çekim yok, ATM'den yükleme ücretsiz. İninal mı çok paragöz anlamadım ki.
Paralarla yatırım vs. yapılıyor. Oradan kazanıyorlar. Ayrıca herkes 500 TL altında işlem yapmıyor ki? 500 TL'yi geçen çok fazla insan vardır. Ondan bundan 50 kuruş toplaya toplaya iyi para birikiyor.

Normal bir durum. Maliyetleri artmıştır. Tosla da değişikliğe gitmişti. Tosla’da hem Akbank bankamatikleri ücretsiz hem de diğer bankamatiklerden 499 TL’ye kadar ücretsiz bakiye yüklenebiliyor. Ayrıca bankamatik kartıyla bakiye yüklemek de ücretsiz. Tosla daha avantajlı.

Yine de havale ve EFT ile yüklemek daha kolay. Her gerektiğinde bankamatik aramak çok uğraştırıcı. Ön ödemeli karta bakiye yüklemek için en fazla 2-3 kere bankamatiğe gitmişimdir ve o da bankamatiğin tam önündeyken para transferi yapsaydım onun geçmesi, kartla yüklemeden daha uzun süreceğinden dolayıydı. Ücretsiz para transferi sunan bir sürü banka varken pek de önemli bir değişiklik değil açıkçası.

Ön ödemeli kartlardaki bakiyeyi doğrudan banka hesabına göndermek de bankamatikten çekmekten daha kolay. Gerekirse de bankanın bankamatiğinden ücretsizce çekilebilir.

Bana da aynı mail geldi de işin saçma tarafı.
Mail geldikten sonra para göndermem kısıtlandı.
Papara'dan arkadaşıma para atacağım.
Para göndere basıyorum.
Para göndere bastığım gibi ana ekrana atıyor beni.
Niye böyle anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı