Papara Lite alınır mı?

Makaleler
4
Daha fazla  
Papara'ya kayıt oldum ama bedava Black kart sipariş veremiyordum. Kimliğimi giriyorum kabul etmiyor, mail attım yüzünüzü ve kimliğiniz görünecek şekilde fotoğraf at dediler, yaptım, yine kabul etmediler. Bu uzun zaman önceydi. Neyse, uzun lafın kısası ben Pubiza'dan gelen paraları Papara'ya yatırmak istiyorum. Site tek Papara ve PayPal destekliyor zaten. Papara Lite alsam Pubiza'dan gelen paralar yatar mı, uyumlu mudur?

papara lite atm'den para yatırabilir miyiz?

Son düzenleme:
Öyle hocam para çekme yok.
Bu arada blackcard almak için papara hesabıma gireyim dedim, tekrar denedim hesabım onaylandı.
Konu kilitlenebilir
1617275608798.png

Öyle hocam para çekme yok.
Bu arada hangi kartı almamı önerirsiniz? blackcard ve diğer kart arternatifleri de varmış.
Black kart alabilirsin.
Diğer kart arternatifleri de var, blackcard en iyisi diye biliyorum ben doğru mu? sipariş vereceğim.
1617275743346.png

Bu arada blackcard almak için papara hesabıma gireyim dedim, tekrar denedim hesabım onaylandı.
Konu kilitlenebilir
Eki Görüntüle 952003

Bu arada hangi kartı almamı önerirsiniz? blackcard ve diğer kart arternatifleri de varmış.

Diğer kart arternatifleri de var, blackcard en iyisi diye biliyorum ben doğru mu? sipariş vereceğim.
Eki Görüntüle 952006
Black Card en iyisidir hocam para çekme cashback tüm özellikler açık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı