Papara Lite Card alınır mı?

Hocam imza atmanız falan gerekiyor kağıda, bir de kuryeye T.C. kartınızı vereceksiniz normalde. o şekilde fırına ver diyerek nasıl oluyor?
Hocam kurye kapıya gelince arıyor, bende evde olmadığımı arkandaki fırına bırakabileceğini söylüyorum bırakıyorlar, ikisinde de hiç zorluk çıkaran bırakmayan olmadı.

Hocam peki diyelim ben başka birine bıraktırdım ama o kişi evde değil ben kuryeye posta gibi oraya bırakmasını söylesem bırakır mı?

O zaman Papara alacağım hocam.
Açık ve evinin etrafında bir yere bıraktırabilirsin, herhangi bir esnaf olabilir, market, kuaför vs.

Hocam Tosla marketlerde satılıyor mu?
Ayrıca onda temazsız gibi özellikler var mı?
Bir de Black Card'la aynı özelliklerimi var?

Hocam öyle olduğunu biliyorum ancak benim okulum öğlenci yani saat 19:20 de çıkıyorum evde olamıyorum ve bildiğim kadarıyla Black Card getiren kurye kartı alan kişinin imzasını istiyor.

Yoo hayır benim annem aldı kartımı ATM yutmuştu yenisini istedim gelen kurye anneme vermişti.
2.siparişim tam 14 günde geldi ama ilk aldığımda kısa sürede elime ulaştı.

Hocam kartı yutması ATM ile ilgili kartın gelme süreleri değişiyor.

Papara Black Card'ı ATM yuttu benim Akbank'a gittim ara yenisini iste dediler aradım tam 14 günde geldi ilkinde daha kısa sürede geldi.

Hocam kartı yutması ATM ile ilgili kartın gelme süreleri değişiyor.

Akbak kartı imha ediyormuş veremezmiş.O yüzden yenisini istedim.

Merhaba. Ben Papara Lite Card almak istiyorum. İlk olarak sanırım CarrefourSA gibi yerlerde satılıyor.
Bu kartta Papara Black Card'da olup bunda olmayan özellikler nedir?
Ve temassız ödeme özelliği var mı acaba?
Uygulamadan Black kart sipariş eder iseniz evinize kadar ücretsiz getiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı