Papara Lite Card mı İş Bankası İlk İmza mı?

• Konuyu başlatan Kroxe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 980

Kroxe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internetten alışveriş, e-pin alışverişleri için bir kart kullanacağım ikisi arasında kararsız kaldım.

Merhaba arkadaşlar, internetten alışveriş, e-pin alışverişleri için bir kart kullanacağım ikisi arasında kararsız kaldım.
E-pin alışverişleri için Papara kartları kullanmanızı tavsiye ederim.

Lite artık yok diye biliyorum kalktı renkli kartlar balckle aynı özellikte oldu ve artık satılmıyor eve spariş edebiliyorsun

Lite artık yok diye biliyorum kalktı renkli kartlar balckle aynı özellikte oldu ve artık satılmıyor eve spariş edebiliyorsun.

Benim Lite Card'ım var tek eksisi ATM'den para çekemiyorsun ama ne zaman dnr a gitsem satılmıyor oluyordu bende en son Antalya'ya gidip oradan aldım Black'da kullanıyorum ama alacaksanız kesinlikle Papara.

İkiside var fakat papara hesapım onaylı değil. O yüzden İlk imza kullanasam daha iyi değil mi?

Lite Card Var bende zaten hocam.
Eğer elinde aktif kart varsa onu kullan. Ama yoksa Papara'da hesabını onaylatabilirsin, fazla uzun sürmez diye düşünüyorum. Diğer kartta uğraştırır diye düşünüyorum. Sana kalmış.

Eğer elinde aktif kart varsa onu kullan. Ama yoksa Papara'da hesabını onaylatabilirsin, fazla uzun sürmez diye düşünüyorum. Diğer kartta uğraştırır diye düşünüyorum. Sana kalmış.
Papara var fakat veli izni istediği için ailemde izin vermiyor. İlk imza kartım var yani eskiden kullanıyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı