Papara Lite Card'ı onaylanmamış hesapta kullanılabiliyor mu?

İlk defa böyle bir şey görüyorum böyle olmaması gerek.

Hesabınız şu an onaylı diye mi gözüküyor?
Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Şimdi hesabımı onaylarken kimliğin ön yüzü ve arka yüzünü çektim. Sonrasında canlılık testini de yaptım. Her şey bittikten sonra Velinizin onayı gerekiyor diye bir bölüm çıktı.
Veli onayı da anladığım kadarıyla babam ya da annem onaylanmış papara hesaplarına girip benim hesabımı onaylaması gerekiyormuş.

Geç cevap verdiğim için özür dilerim. Şimdi hesabımı onaylarken kimliğin ön yüzü ve arka yüzünü çektim. Sonrasında canlılık testini de yaptım. Her şey bittikten sonra velinizin onayı gerekiyor diye bir bölüm çıktı.
Veli onayı da anladığım kadarıyla babam ya da annem onaylanmış Papara hesaplarına girip benim hesabımı onaylaması gerekiyormuş.

Peki şu an hesabınız onaylı olarak gözüküyor mu?

Sizin konunuza gelecek olursak onaysız hesapta çok sınırlı olacaksınız. Detayları Papara'nın sitesinden bakabilirsiniz.

Papara Black Card istedin mi?

Hayır. Ben sanal karta yatırıyorum.

Buradan onaysız hesabın nelere kısıtlı olduğuna dair bilgi alabilirsiniz. (Limitler kısmından)

Galiba olanların sebebi Papara Black Card iste dedikten sonra kimlik doğrulamayı yapmam. Veli izninin sebebi Black Card için büyük ihtimalle. Bide asıl sorum onaysız Papara hesabına Lite Card eklersem alışveriş yapabilir miyim? Sonra hesabı onayabilirim şimdilik Lite Cardı bu şekilde kullanmak istiyordum.

Galiba olanların sebebi Papara Black Card iste dedikten sonra kimlik doğrulamayı yapmam. Veli izninin sebebi Black Card için büyük ihtimalle. Bir de asıl sorum onaysız Papara hesabına Lite Card eklersem alışveriş yapabilir miyim? Sonra hesabı onayabilirim şimdilik Lite Card'ı bu şekilde kullanmak istiyordum.
Sorunuz ile ilgili detayların linkini attım ve Black Card ile veli izini ile alakası yok.

https://www.papara.com/fees-and-limits (Limitler kısmında)

Ve sanırım yapamıyorsunuz kartla ödeme yapma limiti onaysız hesapta mevcut değil.

resim_2022-12-31_154322208.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı