Papara metal kart alınır mı?

Bugün Tosla'dan Papara'ya geçtim ve Black kart sipariş ettim. Ama sipariş ederken metal kartı gördüm ve çok hoşuma gitti. Biraz forum dolaştım ve baktığım konularda herkes gereksiz demiş ama hepsi 2021 2022 yıllarından kalma asgari ücretin 11000 olduğu 2023 yılında alınmaya değer mi (öğrenciyim)?

Metal kartın şu anki tek avantajı Mastercard tarafından Mastercard® Travel Rewards programına dahil edilerek dünyanın dört bir yanından hem e-ticaretlerde hemde farklı farklı fiziksel mağazalarda cashback kazancının olması.

Onun dışında ekstra hiçbir özelliği yok ama ilk çıktığı dönemki alına bilirliğiyle şu anki halini karşılaştırınca şahsen biraz daha alınabilir durumda gibi. Öğrenci olduğunuzu belirtmişsiniz ama kart hoşunuza gitmiş, kartın şu anki güncel ücreti sizi bir sarmayacaksa almanızı tavsiye ederim ama belirtmek isterim ki, Mastercard tarafından desteklenen Metal Card cashback programında Türkiye'den şuan herhangi bir e-ticaret veya marka yer almıyor. Detaylarına Papara Blog'undan ulaşabilirsiniz
 
1.000 TL çok para sirf metal diye.

İnternette 30-50₺ guzel sticker (kaplama) mevcut.
Screenshot_20230817_082914_Trendyol.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı