Normalde Black Card kullanıyorum, değiştirsem mi bilmiyorum. Sizce gereği var mı bir karta 1K bayılmaya?
Ne kullanmamı önerirsiniz ? Ben ininal kullanıcısıydım önceden.100 TL yatıyorsam hesabıma 97 TL falan geçiyordu.Rezaletti Papara’ya geçtim.En azından öyle bi problemle karşı karşıya değilim şuan kafam rahat.Cashback de bazen işe yarayabiliyor.Gerek yok. Ayrıca Papara'yı hâlâ neden kullanıyorsunuz? Eskisi gibi cazip fırsatlar sunmuyor, çok çok daha iyi ödeme platformları var. Alışkanlık sanırsam bu kadar çok kullanılması.
Şu anki haliyle Papel ve Parolapara platformları cashback açısından çok daha avantajlı. Papel'i çok sık kullanıyorum bu yıl. %15 Hepsiburada ve Trendyol, %10 Amazon cashback gibi fırsatlar sunuyor. Sık sık e-ticaret platformlarından alışveriş yaptığım için çok iyi oluyor bu geri ödemeler.Ne kullanmamı önerirsiniz ? Ben ininal kullanıcısıydım önceden.100 TL yatıyorsam hesabıma 97 TL falan geçiyordu.Rezaletti Papara’ya geçtim.En azından öyle bi problemle karşı karşıya değilim şuan kafam rahat.Cashback de bazen işe yarayabiliyor.
Üstad ilk defa senden duyuyorum bu bankalarıŞu anki haliyle Papel ve Parolapara platformları cashback açısından çok daha avantajlı. Papel'i çok sık kullanıyorum bu yıl. %15 Hepsiburada ve Trendyol, %10 Amazon cashback gibi fırsatlar sunuyor. Sık sık e-ticaret platformlarından alışveriş yaptığım için çok iyi oluyor bu geri ödemeler.
Papel alın?Normalde Black Card kullanıyorum, değiştirsem mi bilmiyorum. Sizce gereği var mı bir karta 1K bayılmaya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.