Papara mı Nays mı?

Ben ne Nays diyorum ne de Papara ikisi de bana lazım değil eskiden Papara kullandım fakat şu an banka hesabı açacağım isteyen istediğini kullanır ama yaşın yetiyorsa gerek yok diyorum banka hesabı açabilirsin yani bunu bir tarafa hakaret olarak anlama

Senlik bir şey yok, bir kaç gözüme takılan toxic yorum olmuştu bu konu ilk açıldığı zamanlar.

İkisini de kullanıyorum net Nays daha iyi.

Mental sağlığımı geri kazandım, teşekkürler hocam!

Şu an hangisi daha kullanışlıdır? Galiba Nays'ta fiziksel kart yok.

Nays'ın tek eksisi fiziksel kartı olmaması ama Nays neredeyse her şeyde en az %10 cashback veriyor.

Cashback istemiyorum derseniz Papara ama Nays'ı 8 aydır kullanıyorum 600TL geri ödemiş bana. Hemen hemen her alışverişte geri ödüyor. Kampanyası olmasa bile kasada karekod ile ödeyerek kazanıyorsunuz.

Yaklaşık 1 haftalık Papara kullanımımdan ve otobüs/Tramvayda kullanamamdan dolayı pek beğenmedim. Bir de onaylı hesap olmama rağmen para yükleyemedim ATM üzerinden cidden ilginç geldi. Galiba durum el verirse cihaz da iyi olursa naysa geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…