2 kartı da kullanıyorum. + ve eksilerini sizin için sıralayayım.
Tosla'nın artıları: Netflix gibi platformlar da Papara'dan daha cömert davranıyor 20 TL cashback yapıyor, banka olarak arkasında Akbank olduğu için bana daha güvenilir geliyor, canlı desteği çok iyi çalışıyor anında yardım ediyorlar, şu sıralar Trendyol ile çok fazla ortaklık yapıyorlar neredeyse her ay Trendyol'la ilgili güzel kampanyalar geliyor, kullanıcılarla iç içe olmaya çalışıyorlar birçok çekiliş düzenliyorlar daha fazla şeyler ekleyebilirim ama sanki Tosla'dan para almış gibi hissettiğim için burada bırakıyorum

.
Eksileri: Doğrulanmış Tosla'lı olmazsanız maksimum 1250 TL yatırabiliyosunuz, kullanıcı sayısı Papara'ya göre az olduğu için para transferi konusunda bir tık geride kalıyor, eğer kendinize ait banka hesabınız yoksa Tosla kartınıza para gönderemiyorsunuz son olarak Akbank'ta bir sorun olduğunda bu sorundan Tosla da etkileniyor. Özellikle geçen günlerde ki Akbank sorununda Tosla da etkilendi.
Papara'nın +'ları: Kampanyaları Tosla'ya göre bir tık daha güzel. Çok kişi kullandığı için para transferi daha çok yapabiliyorsunuz, 18 yaş üstü kişilere daha fazla ayrıcalık sunuyor, faturalarınızı ödeyebiliyorsunuz, limitleri Tosla'ya göre aşırı yüksek eğer karta çok fazla para yatıran biriysen ve 18 yaş altıysan Tosla'ya hiç bakma (Papara'yı Tosla'ya göre az kullandığım için aklıma bu kadar şey geldi)
-'Leri: Kartla para yatırırken 500 TL'lik bir limitin oluyor eğer para yatırırken 501 TL yatırırsan sanırım %1 veya daha fazla komisyon kesiyorlar, cashback i Tosla'ya göre daha az para veriyor (özellikle netflixte), Tosla da da olduğu gibi Papara da da eğer kendinize ait bir banka hesabınız yoksa Papara kartınıza para gönderemiyorsunuz, canlı desteği olmadığı için yardım isteklerinin cevaplanması uzun sürüyor (arkadaşım attığı mailin cevaplanması için 3 gün beklemişti).