Papara nasıldır?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. 15 yaşındayım ve bu konulara hiç hakim değilim maalesef. Papara kartlarından çok çeşit var. Hangisini almalıyım? Bu kart ücretli mi? Bir miktar okul harçlıklarımdan birikmiş param var da Papara'ya aktarsam bir sorun olur mu? Paramı evde tutmak istemiyorum da ne olur ne olmaz diye :) en azından telefonumdan açıp bakarım ne kadar kalmış diye? Marketlerde ve internetlerde de falan geçerlidir inşallah 🙏 Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa da çok iyi olur. Bu arada ben hesabımı da onaylayamıyorum nasıl onaylayabilirim acaba? NFC etiket okuyucu kısmını geçemiyorum da yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mükemmeldir 15 yaşımda almıştım yaşım gereği. Yaşım 21 oldu ziraat İş Bankası vs. olmasına rağmen ben Papara'dan vazgeçemiyorum bir sürü işlevi var halen çoğu bankada dahi olmayan Papara kraldır.

Papara Black Card almanızı öneririm. Bir süredir kullanıyorum ve gayet güzel. Paranızı herhangi bir ortak ATM noktasından kartınıza yatırabilir ve aylık 500 TL'ye kadar ücretsiz olma şartıyla çekebilirsiniz. Aynı zamanda internet ve market ortamlarında geçiyor ve temassız ödeme seçeneği de mevcut. Uygulamasından temassız ödeme ve online işlemleri de açıp kapatabilirsiniz. Papara Black Card başvurusunu internet üzerinden veya uygulamasından yapabilirsiniz. Kartınızın kargoyla gelme süresi bazen 1 ayı geçebiliyor.

Anısını anlatan ve anlatmış sadece diyen arkadaşa sesleniyorum. Bundan sonra konu dışı mesaj atmayın. Bu arada Papara Akbank harici ATM'lerden para çekiyor bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı