Papara nasıldır?

Kredi kartım olduğu için hiç çıkarma gereği duymadım bugüne kadar. Spotify, Steam gibi yerlerde cashback varmış sanırım kredi kartından 30₺ vermek yerine 15₺ vermek mantıklı geldi. Sizce Papara nasıl? Ve nasıl Papara çıkarabilirim?
Şuan spotifyda cashback 10TL sınırı var en fazla 10 tl alabiliyorsunuz.

Papara iyidir. Uygulamadan kimlik doğrulaması yaptıktan sonra hemen kart başvurusu yapabiliyorsunuz. 2 hafta içinde elinde oluyor kart. (bana daha kısa sürede gelmişti)

Uygulama ve kart olarak; Nays> Papara > Tosla

Cashback olarak; Nays> Tosla > Papara.

Tosla da İninal gibi olmaya başladı. Aylık 1TL kesiyor.

Papara her türlü iyi ama kampanyalar şuan çok sönük. Naysı kullanmaya başladım bu ay kesinlikle rezalet. 200 TL'lik steam keyi alıyorsun 204.5 TL kesiyor. 40 ve 80TL'lik alımlarımda da ekstra ücret kesti. Yurt dışı kaynaklı sitelerde kur farkından kaynaklı olarak tutarlar değişebilir diyorlar. O zaman daha önce neden başka yerlerden Steam alışverişi yaptığımda bu kesinti hiç olmadı? O da bitmiyor Steam/Oyun harcamalarında %20 hediye para kampanyasını 3 gün içerisinde gerçekleştireceklerini vaad ettikleri halde gerçekleştiremiyorlar. Yani hakkın olan parayı resmen "yalvararak" müşteri hizmetlerinden istiyorsun. Ona rağmen hala 10 günü geçmesine rağmen alamadım hakkım olanı. Böyle hizmet mi olur Allah aşkına ya?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı