Papara nasıldır?

Papara iyidir de kampanyaları kıt, telefonunda NFC varsa Nays kesinlikle daha iyi. Cashback'lerin üst limiti daha yüksek, daha fazla kampanya var ancak fiziksel kart yok.
Tosla'yı direkt geçelim, aylık 1 TL kesiyor, market vs. kampanyalarında 3 işlemden sonra cashback vermiyor.

Hocam dogru mu anladim acaba Nays ile telefondan odeme yapabiliyor muyuz? Papara'ya da baska uygulamalarda var mi bu?

Bende Papara Tosla pokus ininal ve paycel var yakında nay açmayı düşünüyorum iyiden kötüye sıralama yaparsam şöyle olur.
1 Nays.
2 Papara.
3 Tosla.
4 paycel.
5 pokus.
6 ininal.

Hocam dogru mu anladim acaba Nays ile telefondan odeme yapabiliyor muyuz? Papara'ya da baska uygulamalarda var mi bu?
Evet, NFC özellikli telefonlarla temassız ödeme veya QR kod destekli POS'lardan kod okutarak alışveriş yapabiliyorsunuz. Çoğu banka ve ön ödemeli kart uygulamasında NFC ile ödeme var.

Papara, aidatsız, ücretsiz işlem yapabileceğimiz bir ön ödemeli kart sunan finans hizmetidir. Bir sürü işlemi ,alışverişi ücretsiz ve kolay yapabilirsiniz ve de her atmde geçerli. Bir de Cashback hizmeti var anlaşmalı firmalardan alışveriş yaparsanız belirtilen yüzdede geri para iadesi yapıyor saniyesinde ödeme anında. Yani konunun altında yorumlara baktığımda paparanın başka alternatiflerini tavsiye etmişler ama hiçbiri papara etmez. Hepsi paparanın kopyası. Evet papara son 2 ayda kampanya yüzdelerini düşürdü.

Bende Papara Tosla pokus ininal ve paycel var yakında nay açmayı düşünüyorum iyiden kötüye sıralama yaparsam şöyle olur.
1 Nays.
2 Papara.
3 Tosla.
4 paycel.
5 pokus.
6 ininal.
Bu nays ı reklamlarda duydum ama hiç dikkatimi çekmedi ne kampanyaları var? Steam cashback yüzde kaç sunuyor?

Evet, NFC özellikli telefonlarla temassız ödeme veya QR kod destekli POS'lardan kod okutarak alışveriş yapabiliyorsunuz. Çoğu banka ve ön ödemeli kart uygulamasında NFC ile ödeme var.

İş Bankası ve maximiles kart kullanıyorum İşCep'te buna benzer bir şey bulamadim bankaya mi sorsam acaba?

Siteden baktim Android 5.0 uzeri cihaz diyor. Sanirim IPhone'larda yok boyle bir sacmalik olamaz eger oyleyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı