Papara Nasıldır?

Evet arkadaşlar Papara hesap açtım kart almadan önce sorayım dedim.
Papara nasıldır, müşteri hizmetleri falan iyi mi?
Az önce onaysız hesaptan onaylı hesaba geçmek için başvuru yaptım, işlem hatası verdi. Müşteri hizmetlerini aradım nasıl onaylı hesaba geçebilirim diye bana kimliğimi yüzümün altında tutarak fotoğraf çekinip birde e-devlet üzerinden papara için ikametgah adresi çıktısı almam gerekiyormuş. Onaylı hesap yapmadan kart çıkartamıyormuşuz ve para çekemiyormuşuz.

Az önce onaysız hesaptan onaylı hesaba geçmek için başvuru yaptım, işlem hatası verdi. Müşteri hizmetlerini aradım nasıl onaylı hesaba geçebilirim diye bana kimliğimi yüzümün altında tutarak fotoğraf çekinip birde e-devlet üzerinden papara için ikametgah adresi çıktısı almam gerekiyormuş. Onaylı hesap yapmadan kart çıkartamıyormuşuz ve para çekemiyormuşuz.
Bende sıkıntın olmadı hesabım onaylı.
Müşteri hizmetlerine ne kadar sürede bağlandınız.
Birde kimliğiniz eski kimlik mi?
Sistemleri yine kimlik olduğu için hata veriyor olabilir.

Son düzenleme:
Ben bayağı tavsiye ederim önce hesabımı onaylattım(İkametgah veya selfie istemiyor direk kimlik bilgilerini dolduruyorsun) sonra Akbank ATM'sinden 10 TL yatırdım kart siparişini verdim ve 6 güne geldi, ATM'den işlemler yapılıyor ve Ininal'a göre işlem ücreti daha az ve her ay kullanışlı bir sürü kampanya yapıyorlar yani öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı