Papara ne zaman teslim edilir?

  • Konuyu başlatan Ozies
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 931

Ozies

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
225
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bugün okul tatildi. Kart teslim bolgesine sevk edildi diyor. Ne zaman gelir? Bir de randevu tarihi 26.01.2022 gösteriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O tarihe kadar bekleyin gelmezse AGT Kurye’yi arayın veya AGT Kurye’nin yerinden kendiniz de gidip alabilirsiniz. Ortalama 2 hafta sürüyor gelmesi genellikle.
 
Papara Card`ı dağıtan AGT Kurye maalesef ki oldukça yavaş. 4-7 gün içerisinde teslimatının yapılacağı söyleniyor ancak genellikle müşteri dönüşlerine göre bu süre 10-20 gün arasında. Şahsen bana 10 günde geldi, aynı apartmanda oturan akrabama 9 günde.
 
O tarihe kadar bekleyin gelmezse AGT Kurye'yi arayın veya AGT Kurye'nin yerinden kendiniz de gidip alabilirsiniz. Ortalama 2 hafta sürüyor gelmesi genellikle.

Bizim arkada Karaman dagıtım diye bir yer var tabelada AGT Kurye yazıyor orası agt mi acaba gidip alabilir miyim?
 
Arkadaşlar, bugün okul tatildi. Kart teslim bolgesine sevk edildi diyor. Ne zaman gelir? Bir de randevu tarihi 26.01.2022 gösteriyor.

Bana 1.5 ay gibi bir sürede geldi. Tam olarak randevu tarihinde kartı gelen görmedim forumda. Eğer 14 günü geçtiyse önerim Şikayetvar'a yazmanız. Ben 1.5 ayın sonunda Şikayetvar'a yazdım ve 3 gün sonra elime ulaştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı