Papara ortalama ne kadar sürede cevap verir?

Kimlikte fotoğraf yoksa NFC destekli cihazınızda yeni kimlik kartı ile sadece NFC kullanarak hesap açabilirsiniz.
Olmuyor hocam.
IMG_0587.png


Bana cevap geldi.

Değerli Kullanıcımız,

Papara hesabınızda IBAN özelliğini kullanabilmek için hesabınızın Sözleşmeli hesap olması gerektiğini sizinle paylaşmak istiyorum.

Hesabınız ile ilgili veli onayı sürecinden sonra sözleşmeli hesap sahibi olabilmeniz için aşağıdaki koşulları kontrol edebilirsiniz.

Kontrol ettiğimizde Papara hesap statünüzün Onaylı olduğunu görmekteyim.

Onaylı hesap sahiplerinin para transferi yapabilmeleri için öncelikle kendi adlarına kayıtlı bir banka hesabından açıklama kısmına Papara numaralarını yazarak tek seferde 100 TL göndermeleri gerekmektedir.

· Hesabınızı fotoğraflı yeni kimliğiniz ile NFC okutarak onaylamanızın ardından veliniz sözleşmeli hesaba geçerse sizin de hesabınız sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

· Velinizin hesap tipi sözleşmeli ise ve siz hesap onaylama işlemlerinize fotoğraflı yeni kimliğiniz ile devam edip NFC okutmak yerine hologram videosu çektiyseniz, Papara hesabınızda yer alan Hesabım>Sözleşmeli Hesaba Geç adımlarını takip ederek sözleşmeli hesap sahibi olabilirsiniz.

· Hesap onaylama işlemlerinizi fotoğraflı yeni kimliğiniz ile ve NFC okutarak tamamlamanızın ardından velinizin hesabı sözleşmeli ise sizin hesabınız da sözleşmeli hesap statüsüne geçecektir.

Önemli: Kimliğinizde fotoğrafınızın olmaması durumunda hesabınız onaylı statüde kalacaktır.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı