Papara para yüklerken komisyon kesti

Dostlar selamlar. Dün Papara Black kartıma para atıp Samsung 870 EVO alacaktım. 600 TL attım ve 7 TL komisyon kesti. Bugün de 25 TL atmam gerekti kartıma ve onda da 0,75 TL komisyon kesti. Papara bu komisyon sistemine yeni mi başladı? 1 ay önce 400 TL atmıştım 0 komisyon kesmişti. Sanırsam komisyon kesmeye başladılar. Bir bilgisi olan var mı acaba?

Aylık 500₺ sınırı var diye biliyorum.

Sadece oransal olarak daha yüksek komisyon alırlar dedim.
İşlem sayısına değil, hacmine göre artıyor. Hatanız burada. 1000 TL olana kadar %1 alınıyor ve daha sonra %2 oluyor. :)

Dostlar selamlar. Dün Papara Black kartıma para atıp Samsung 870 EVO alacaktım. 600 TL attım ve 7 TL komisyon kesti. Bugün de 25 TL atmam gerekti kartıma ve onda da 0,75 TL komisyon kesti. Papara bu komisyon sistemine yeni mi başladı? 1 ay önce 400 TL atmıştım 0 komisyon kesmişti. Sanırsam komisyon kesmeye başladılar. Bir bilgisi olan var mı acaba?

Her ay 5 kere ücretsiz para yatırma hakkın var her ay yenileniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı