7 Ocak 2021 Mesaj: 24 Evet, Play Store üzerinde Papara kalkmıştı. Instagram üzerinde açıklama geldi. Ciddi bir sorun yok sanırım. Kaynak: Instagram www.instagram.com Genişletmek için tıkla...
Evet, Play Store üzerinde Papara kalkmıştı. Instagram üzerinde açıklama geldi. Ciddi bir sorun yok sanırım. Kaynak: Instagram www.instagram.com
KS KS Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 7 Ocak 2021 #21 Mubis10 dedi: Sizce Papara'da ki paramı banka hesabıma atayım mı? Genişletmek için tıkla... Niye? Gerek yok ki.
Mubis10 dedi: Sizce Papara'da ki paramı banka hesabıma atayım mı? Genişletmek için tıkla... Niye? Gerek yok ki.
Skyress Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 930 Çözümler 6 Yer Duchy of Toussaint Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #22 Turgineer dedi: Nasıl ya, ben Steam'de kullanmıştım. :/ Genişletmek için tıkla... Eskiden ekleniyordu, ama şu an eklenmiyor. Bunun için burada geçen gün konu açmışlardı. Hiç uğraşmadan Papara'ya geçmek en garantili iş.
Turgineer dedi: Nasıl ya, ben Steam'de kullanmıştım. :/ Genişletmek için tıkla... Eskiden ekleniyordu, ama şu an eklenmiyor. Bunun için burada geçen gün konu açmışlardı. Hiç uğraşmadan Papara'ya geçmek en garantili iş.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 7 Ocak 2021 #23 Mubis10 dedi: Sizce Papara'da ki paramı banka hesabıma atayım mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok neden atıyorsunuz? Papara bence gayet güvenli.
Mubis10 dedi: Sizce Papara'da ki paramı banka hesabıma atayım mı? Genişletmek için tıkla... Gerek yok neden atıyorsunuz? Papara bence gayet güvenli.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 7 Ocak 2021 #24 Axii dedi: Mh ile iletişime geçtiniz mi? Bir arkadaşım mh müziğini dinlemekten Papara'nın müziğini ezberlemişti. Genişletmek için tıkla... Desteğe mail attım. Dönüş bekliyorum. Nakerosu dedi: Desteğe yazsanız? Havale ederken açıklamaya IBAN numarasını yazınız, daha garantili olur. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam. TeknoFix29 dedi: Açıklama kısmına Papara numaranızı yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yazdım. Her şey olması gerektiği gibiydi. Para hesaptan kesildi ama bana gelmedi.
Axii dedi: Mh ile iletişime geçtiniz mi? Bir arkadaşım mh müziğini dinlemekten Papara'nın müziğini ezberlemişti. Genişletmek için tıkla... Desteğe mail attım. Dönüş bekliyorum. Nakerosu dedi: Desteğe yazsanız? Havale ederken açıklamaya IBAN numarasını yazınız, daha garantili olur. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam. TeknoFix29 dedi: Açıklama kısmına Papara numaranızı yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yazdım. Her şey olması gerektiği gibiydi. Para hesaptan kesildi ama bana gelmedi.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.555 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2021 #25 Skyress dedi: Hiç uğraşmadan Papara'ya geçmek en garantili iş. Genişletmek için tıkla... Yeni mi yaşandı? Haberim yoktu teşekkürler hocam.
Skyress dedi: Hiç uğraşmadan Papara'ya geçmek en garantili iş. Genişletmek için tıkla... Yeni mi yaşandı? Haberim yoktu teşekkürler hocam.