Çözüldü Papara sicile işler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim abi. Sen asker misin acaba? Merakımdan sordumda. Yani sicile çok dikkat ediyorlar mı? Papara hesabımın olması sicile ve polis olmama etki eder mi?

3 sene girdim hem askeriye ve hem polislik için. Spor 100 sözlü mülakat 100 sağlık 100 puanım orta düzeyde ama sıralama bir türlü gelemedi bana :D bende üniversiteye başladım. Dostum torpilin durumuna göre ama genelde sicilin temizse bir şey çıkmaz. Papara vs. kullanman da sorun yok. Benim 2 banka kartım Papara ve ininal kartım vardı bir şey olmadı, rahat ol o konuda.

3 sene girdim hem askeriye ve hem polislik için. Spor 100 sözlü mülakat 100 sağlık 100 puanım orta düzeyde ama sıralama bir türlü gelemedi bana :D bende üniversiteye başladım. Dostum torpilin durumuna göre ama genelde sicilin temizse bir şey çıkmaz. Papara vs. kullanman da sorun yok. Benim 2 banka kartım Papara ve ininal kartım vardı bir şey olmadı, rahat ol o konuda.

Tamam abi çok teşekkür ederim 😃
Konum çözülmüştür. Konumun kapatılmasını talep ediyorum.
Küçük bir ekleme yapmak istiyorum. Profilimdeki hakkında kısmına bir yazı yazdım. Okumak isteyen profilimden bakabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı