Papara sözleşmeli hesaba geçme

kamilarda71

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Papara'da bildiğim kadarıyla şoktan alınan kartla sözleşmeli hesaba geçiliyormuş. Alttaki adım beni sözleşmeliler geçirir mi?
1.hesap aç.
2.kimliğini onayla.
3.şoktan aldığım kartı aktive et.
4.kendi banka hesabımdan tekte 100TL yatır.
Böyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Papara'da bildiğim kadarıyla şoktan alınan kartla sözleşmeli hesaba geçiliyormuş. Alttaki adım beni sözleşmeliler geçirir mi?
1.hesap aç.
2.kimliğini onayla.
Böyle mi?

Banka hesabınızan para yatrımanıza gerek olmuyor diye biliyorum. Sadece yapmanız gereken kartı aktif etmek bilgileri doldurmak ve T.C. kimlik NFS ile telefonun arka kısmından okutmak yüz bilgileri daha sonra açılıyor diye biliyorum.

1.hesap aç.
2.kimliğini onayla.
Böyle mi?

Kimliğinizi onayladıktan sonra otomatik olarak başvuru durumuna düşüyorsunuz ve başvurunuz onaylandığında sözleşmeli hesaba geçiş yapmış oluyorsunuz. SSS'de başvuru için ortalama bir süre belirtilmemiş veya ben göremedim ama başvurunuz muhtemelen bir kaç iş günü içerisinde sonuçlanır. Süreç uzarsa [email protected] adresine e-posta atabilir veya 0 850 340 0 340'ı arayabilirsiniz.

Not: Hesabınızı doğrulayabilmek için NFC destekli bir cihaza ve fotoğraflı yeni kimlik kartına ihtiyacınız var.

18 yaş altıysanız; yine kimliğinizi doğrulamanız ve ardından veli izni için velinizin bilgilerini doldurmanız gerekli, daha sonra velinizin sizin Papara kullanabilmeniz için kendi hesabından size onay vermesi yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı