Papara Steam'de harcama yapılamıyor

DexterMorganBey

Hectopat
Daha fazla  
Batman Arkham Origins alacaktım fakat onaylanmıyor. Daha önceden alabiliyordum fakat şu an böyle diyor. Çözümü var mı?

IMG_20250220_220946.jpg

Batman Arkham Origins alacaktım fakat onaylanmıyor. Daha önceden alabiliyordum fakat şu an böyle diyor. Çözümü var mı?

Eki Görüntüle 2428665

Hocam öncelikle internet kullanimina bakın o açık ona rağmen olmuyor ise abonliklerde kapalı olabilir o da olmuyor ise ben şöyle halletmistim; Şikayetvar sitesine durumu yazmıştım 1-2 kere ondan sonra ise Papara'dan mesaj gelip hesabıma giriş yaptık sonra düzelmişti.

Yanlış bilgi: Bu kısıtlamalar 13 yaş altı için değil doğrulanmamış hesaplar içindir.
13 yaş altı onaylamayınca internet alışverişi, para çekme IBAN gibi şeyler kısıtlanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni yönetmelik gelmişti ocakta, doğrulanmayan kartlar internet alışverişi yapamıyor diye.

Yanlış bilgi
18 yaş altı doğrulanmamış hesap iseniz artık online ödeme yapamazsınız.

18 yaş altı onaylı hesapsa veya 18 yaş üstü onaylı hesapsa farklı bir kart ile deneyin veya 10 dakika sonra deneyin olacaktır. Çoğu kişi bu durumu yaşamakta.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 yaş altı onaylamayınca internet alışverişi, para çekme IBAN gibi şeyler kısıtlanıyor.

17 yaşındayım hocam 2022'den beri kullanıyorum ilk defa böyle hata verdi.

Yeni yönetmelik gelmişti ocakta, doğrulanmayan kartlar internet alışverişi yapamıyor diye.

Hesabınız onaylı mı? Onaylı değilse internet harcamalarından yararlanamazsınız.

IMG_20250220_222551.jpg

Burada onaylı yazıyor ama başka bir şey yapmam lazım mı?

Bende böyle bir hata almıştım. Nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum ancak hayalet kart değil de fiziksel karttan ödeyince çözmüştüm.

Fiziksel karttan alışveriş yapıyorum hocam zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı