yushuff
Decipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bugün gece saat 03.00 sularında Papara resmi Instagram hesabından beklenen açıklama geldi. Bazı kısıtlamalar eklense de işlemlerinizi artık sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi duyurdu. Aynı zamanda kısıtlamalarında geçici süreliğine olduğu da vurgulandı.
Detaylar :
Finansal hizmetlerimize erişimde yaşanan geçici duraklama süresince gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.
Alıştığın ve sevdiğin Papara deneyimine kaldığın yerden devam edebilmen için buradayız. Seninle paylaşmak istediğimiz gelişmeler var.
Bu kapsamda bireysel kullanıcılarımız için geçerli yeni işlem limitleri şu şekildedir:
Kendine ait hesaptan Papara hesabına para yatırma: Günlük 5.000 TL
Papara hesabından kendine ait hesaba para gönderme & ATM'den kart ile para çekme: Günlük 5.000 TL
Papara Card ile harcama & Papara hesapları arasında para transferi: Günlük 5.000 TL
• Kıymetli maden alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.
• Yatırım hesabından alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.*
• Papara ile faturalarını ödemeye devam edebilirsin.
*Bu hizmet Papara Menkul Değerler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.
Detaylar :
Sevgili Paparalı,
Finansal hizmetlerimize erişimde yaşanan geçici duraklama süresince gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.
Alıştığın ve sevdiğin Papara deneyimine kaldığın yerden devam edebilmen için buradayız. Seninle paylaşmak istediğimiz gelişmeler var.

İşlem Limit Bilgilendirmesi
Bu kapsamda bireysel kullanıcılarımız için geçerli yeni işlem limitleri şu şekildedir:
Kendine ait hesaptan Papara hesabına para yatırma: Günlük 5.000 TL
Papara hesabından kendine ait hesaba para gönderme & ATM'den kart ile para çekme: Günlük 5.000 TL
Papara Card ile harcama & Papara hesapları arasında para transferi: Günlük 5.000 TL

Kaldığın Yerden Devam
• Kıymetli maden alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.
• Yatırım hesabından alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.*
• Papara ile faturalarını ödemeye devam edebilirsin.
*Bu hizmet Papara Menkul Değerler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

Dosya Ekleri
Son düzenleme: