Papara tekrar tüm işlemlere açıldığını duyurdu

yushuff

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün gece saat 03.00 sularında Papara resmi Instagram hesabından beklenen açıklama geldi. Bazı kısıtlamalar eklense de işlemlerinizi artık sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi duyurdu. Aynı zamanda kısıtlamalarında geçici süreliğine olduğu da vurgulandı.

Detaylar :

Sevgili Paparalı,​

Finansal hizmetlerimize erişimde yaşanan geçici duraklama süresince gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Alıştığın ve sevdiğin Papara deneyimine kaldığın yerden devam edebilmen için buradayız. Seninle paylaşmak istediğimiz gelişmeler var.

Sabır ve anlayışın için teşekkürler! Şimdi Papara’yı kaldığın yerden kullanmaya başla ve geliş...jpg

İşlem Limit Bilgilendirmesi​

Bu kapsamda bireysel kullanıcılarımız için geçerli yeni işlem limitleri şu şekildedir:

Kendine ait hesaptan Papara hesabına para yatırma: Günlük 5.000 TL

Papara hesabından kendine ait hesaba para gönderme & ATM'den kart ile para çekme: Günlük 5.000 TL

Papara Card ile harcama & Papara hesapları arasında para transferi: Günlük 5.000 TL

502757909_18399539626117220_6577433536712972899_n.jpg

Kaldığın Yerden Devam

• Kıymetli maden alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.

• Yatırım hesabından alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.*

• Papara ile faturalarını ödemeye devam edebilirsin.

*Bu hizmet Papara Menkul Değerler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

502535587_18399539635117220_8114937190399011184_n.jpg

Dosya Ekleri

• 502706936_18399539644117220_7443116892331407247_n.jpg
    502706936_18399539644117220_7443116892331407247_n.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 177
Son düzenleme:
Zaten açılacağını biliyorduk ancak şu anda güvenmeyip parayı çekmekle Papara ile yola devam etmek arasında kaldım. Sonuçta pek de muadili olan bir kart değil kendi alanında. Yinede en azından şimdilik kartta bekleteceğim paramı sanırım.

bugün gece saat 03.00 sularında Papara resmi Instagram hesabından beklenen açıklama geldi. Bazı kısıtlamalar eklense de işlemlerinizi artık sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi duyurdu. Aynı zamanda kısıtlamalarında geçici süreliğine olduğu da vurgulandı.

detaylar:

sevgili Papara'lı,​

finansal hizmetlerimize erişimde yaşanan geçici duraklama süresince gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

alıştığın ve sevdiğin Papara deneyimine kaldığın yerden devam edebilmen için buradayız. Seninle paylaşmak istediğimiz gelişmeler var.

Eki Görüntüle 2503074

işlem limit bilgilendirmesi​

bu kapsamda bireysel kullanıcılarımız için geçerli yeni işlem limitleri şu şekildedir:

Kendine ait hesaptan Papara hesabına para yatırma: Günlük 5.000 TL.

Papara hesabından kendine ait hesaba para gönderme & ATM'den kart ile para çekme: Günlük 5.000 TL

Papara Card ile harcama & Papara hesapları arasında para transferi: Günlük 5.000 TL.

Eki Görüntüle 2503076

kaldığın yerden devam

• kıymetli maden alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.

*Bu hizmet Papara menkul değerler a. Ş. Tarafından sağlanmaktadır.

Eki Görüntüle 2503077

Şu Papara'yı işlemlere kapayıp açtılar ama paramı yiyen Akbank atmsinin para iadesini hala vermediler. En çok ona uyuz oluyorum.

Son düzenleme:
Bende yazın Papara kart almayı düşünüyorum. Kendi kendime öyle harcayacağım yani klasik. Siz ne diyorsunuz?

Hocam bir 1 ay daha bekleyin, şu olayların gidişatını gözlemleyin. Sorun çıkmaz böyle yoluna girmiş yolunds gitmeye devam ederse bence alanındaki en iyilerden biri Papara. Kesintileri, komisyonları öyle abartı değil. Cashbackleride gayet güzel. Kartıda kalitesi fena olmayan, geçerlilik açısından bir banka kartından farksıza yakın bir kart.

Hocam bir 1 ay daha bekleyin, şu olaykarın gidişatını gözlemleyin. Sorun çıkmaz böyle yoluna girmiş yolunds gitmeye devam ederse bence alanındaki en iyilerden biri Papara. Kesintileri, komisyonları öyle abartı değil. Cashbackleride gayet güzel. Kartıda kalitesi fena olmayan, geçerlilik açısından bir banka kartından farksıza yakın bir kart.
Yazın alma sebebim de zaten olan biten olayı takip etmek. Önerin için teşekkür ederim.

bugün gece saat 03.00 sularında Papara resmi Instagram hesabından beklenen açıklama geldi. Bazı kısıtlamalar eklense de işlemlerinizi artık sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi duyurdu. Aynı zamanda kısıtlamalarında geçici süreliğine olduğu da vurgulandı.

detaylar:

sevgili Papara'lı,​

finansal hizmetlerimize erişimde yaşanan geçici duraklama süresince gösterdiğin sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

alıştığın ve sevdiğin Papara deneyimine kaldığın yerden devam edebilmen için buradayız. Seninle paylaşmak istediğimiz gelişmeler var.

Eki Görüntüle 2503074

işlem limit bilgilendirmesi​

bu kapsamda bireysel kullanıcılarımız için geçerli yeni işlem limitleri şu şekildedir:

Kendine ait hesaptan Papara hesabına para yatırma: Günlük 5.000 TL.

Papara Card ile harcama & Papara hesapları arasında para transferi: Günlük 5.000 TL.

Eki Görüntüle 2503076

kaldığın yerden devam

• kıymetli maden alım-satım işlemlerine kaldığın yerden devam edebilirsin.

*Bu hizmet Papara menkul değerler a. Ş. Tarafından sağlanmaktadır.

Eki Görüntüle 2503077

Harcama biraz daha fazla olsa iyiydi aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı