Apple Türkiye, tüm ürünlere tekrar zam yaptı!

Yurt dışında dolar olarak fiyatları kaç?
ABD'de iPhone Pro serisi 1000USD, iPhone Pro Max serisi 1100USD başlıyor. Depolama başına 100USD artıyor. Amerika'dan iPhone alırsan E-Sim özellikli oluyor fiziksel sim takılmıyor.
UK ve AB ülkelerinde iPhone Pro serisi 1100-1200Euro, iPhone Pro Max serisi 1300-1450Euro'dan başlıyor. Depolama başına 30-50Euro artıyor. AB ülkelerinden alırsan hem fiziksel hem de E-Sim özelliği oluyor.

Bu ülkelerde önceden kullandığın iPhone'unu Apple Store'a geri verip yeni iPhone'dan fiyatı düşürülerek de satın alınabiliyor. Buna da Apple Trade-in olarak geçiyor. En son iPhone modelini kullanıyorsan, bir üst modeli alacaksan ve telefonun durumuna göre 300-700Euro'da fiyatından düşülüyor.

Telefonu aldığın yerden 'Tax Free' formu alarak havalimanında ödediğin VAT (KDV) oranını geri alabilirsin.

Herkesin unuttuğu bir şey varsa, o da Apple'ın aslında sadece elit kesime hitap ediyor olması. Fakat bizim milletimizin bildiği tek marka Apple. Diğer markalara çöp gözüyle bakıyor. Afedersiniz, adamın altında don yok, ama Apple almak için kendisini yırtıyor.

Öyle deme, kaliteli şekilde Instagram üzerinden story paylaşıyor ipone alan kişiler (!)

Ne zaman bitecek bu milletin lüks sevdası? Ne yapacaksınız Apple'yi anlamış değilim.
Pardon da Apple cihaz kullanmak ne zaman lüks oldu bu devirde? Apple lüks ise ve milletimiz lüks sevdalısıysa o zaman sende lüks sevdalısın ki Mac'den giriyorsun Technopat'a sen de git Windows bilgisayardan gir. 1000 birim fiyata satılan cihaz ülkede 80bin birime satılıyorsa bu ülkenin yönetilemediğinin kanıtıdır nokta. Apple kullanmak lüks değil tercihtir.

Pardon da Apple cihaz kullanmak ne zaman lüks oldu bu devirde? Apple lüks ise ve milletimiz lüks sevdalısıysa o zaman sende lüks sevdalısın ki Mac'den giriyorsun Technopat'a sen de git Windows bilgisayardan gir. 1000 birim fiyata satılan cihaz ülkede 80bin birime satılıyorsa bu ülkenin yönetilemediğinin kanıtıdır nokta. Apple kullanmak lüks değil tercihtir.
Benim param var alıyorum kardeşim, sizin donunuz yok elma peşindesiniz. Git çalış sen de al her yer iş dolu.

Benim param var alıyorum kardeşim, sizin donunuz yok elma peşindesiniz. Git çalış sen de al her yer iş dolu.
Ben şu an Türkiye'de yaşamıyorum, Kıbrıs Cumhuriyetindeyim burada Euro kazanıyorum. Sadece 1 aylık maaşımla ben iPhone 14 Pro alabiliyorum burada. 21 yaşındayım tek başınayım altımda donum da var, Mercedes arabamda var Apple cihazlarım da var ve kimseyi de ilgilendirmez bende olanlar. O dediklerin beni kapsamıyor. Ancak benim vatandaşım Apple cihazları almakta zorlanıyorsa bunu sorgulamak ve düzeltmek gerekir. Telefonu çıkar diyen dayılar gibi zihniyettesin anlaşılan anlaman için kalın harflerle söyleyeyim APPLE LÜKS BİR MARKA DEĞİL, SAMSUNG VE TÜREVLERİ GİBİ SIRADAN MARKA.

Ben şu an Türkiye'de yaşamıyorum, Kıbrıs Cumhuriyetindeyim burada Euro kazanıyorum. Sadece 1 aylık maaşımla ben iPhone 14 Pro alabiliyorum burada. 21 yaşındayım tek başınayım altımda donum da var, Mercedes arabamda var Apple cihazlarım da var ve kimseyi de ilgilendirmez bende olanlar. O dediklerin beni kapsamıyor. Ancak benim vatandaşım Apple cihazları almakta zorlanıyorsa bunu sorgulamak ve düzeltmek gerekir. Telefonu çıkar diyen dayılar gibi zihniyettesin anlaşılan anlaman için kalın harflerle söyleyeyim APPLE LÜKS BİR MARKA DEĞİL, SAMSUNG VE TÜREVLERİ GİBİ SIRADAN MARKA.
Dış güçler reis ve islam dünyasının kazanmasını istemiyordu ama tüm zorluklara rağmen kazandı ondan sürekli doları arttırıyorlar dış güçlerin oyunu bu yiğenim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı