Papara Twitter'da gündem oldu

Arkadaşlar bu papara ilahi bir şey değil, bir yazılım. Her yazılımda açık vardır, her sistem çöker. Bunu garipleştirmek gereksiz. Paralar geri iade edilecektir, bu durumda müşteri hizmetleri devreye girmeli.
Bir program popülerse ve o programda bi açık bulunur veya birşey olursa karalamak için elinden geleni yaparlar. Ayrıca Twitter'daki gündem konularını çok da ciddiye almamak lazım.

Sonuçta bunu Allah gökten indirmedi bu da insan yapımı bir şey illaki aksayacak sorunları olacak yakın zamanda sorun her neyse düzeleceğini düşünüyorum.

Tek bildigim Papara'ya siyasi sorunlar sebebi ile her şey olabilir. Bu sebeple bir daha hesabı aktif edemeyiz demelerine ragmen kullanmadıgım hesabımı dahi kapattım, ismi fazlası ile televizyonlarda kötü yayıldı, hakkında çok büyük gerçekligi belirli olmayan iddalar var.

@Lafonde ara sıra kardeşimin Papara kartını kullanıyordum. Kendisi de kullanıyordu, bu olaylardan sonra da Papara'ya karşı olan güven 0'a indi. Geri nasıl toparlarlar, orasını bilemiyorum da şu saatten sonra sadece Cashback özelliği için kullanmayı düşünüyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı