Papara uygulama hatası sebebi ile kullanılamıyor

BLGN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 10750H
Nvidia Rtx 2060
16Gb DDR4 2933mhz crucial ram
INTEL SSDPEKNW512G8
TOSHIBA HDWL110
Meslek
İnterior designer
Arkadaşlar merhaba. Bu gün papara ile BİM'den alışveriş yaptım, bakiye hesabımdan 2 kere düşüldü. Bu gün papara kartlarınızı kullanmamanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhaba. Bugün Papara ile BİM'den alışveriş yaptım, bakiye hesabımdan 2 kere düşüldü. Bugün Papara kartlarınızı kullanmamanızı tavsiye ederim.

Bende az önce döner aldım ödeme red edildi dedi oradaki abla nakit verdim ama karttan para gitmiş şimdi gidip paaramı isteyeceğim.

Arkadaşlar Papara destek hattı ile iletişime geçtim bu günkü yanlış işlemlerin tümü 24 saat içerisinde iade edilecekmiş.

100TL'yi kurtarmak için Turkcell'e 180TL bayıldım hattım kapanmıştı acele etmeyip bekleyin arkadaşlar ben gibi olmayın.

Arkadaşlar bugün PS5 Store üzerinden 290 TL'lik alışveriş yaptım. Papara parayı iki kere çekti. Ve sonuç ne biliyor musunuz? Oyunlar yok, para da. Bugün kullanmayın bence de.

Hocam sana büyük geçmiş olsun yaşadığın şoku anlayabiliyorum:-[

Arkadaşlar Papara destek hattı ile iletişime geçtim bu günkü yanlış işlemlerin tümü 24 saat içerisinde iade edilecekmiş.

100TL'yi kurtarmak için Turkcell'e 180TL bayıldım hattım kapanmıştı acele etmeyip bekleyin arkadaşlar ben gibi olmayın.
Vallaha kardeşim ben de bir saat ps store destekle konuşup mail, dekont vs yazdım. Gerçekten boşu boşuna uğraşmışız. Buda ders olsun yarın gidip Tosla kart felan alacağım.

Vallaha kardeşim ben de bir saat PS Store destekle konuşup mail, dekont vs yazdım. Gerçekten boşu boşuna uğraşmışız. Bu da ders olsun yarın gidip Tosla kart falan alacağım.

Tosla hesabım da vardı ama kullanmıyordum bundan sonra yaşasın Tosla.

Papara da bir gün sorun oldu diye yaşasın tosla olmuş, komik.
Hesabından 290 tl yerine 600 tl çekilip aldığın şeyler hesabına düşmeyince ve aradağın müşteri temsilcisini 10 dakika müzik dinleyerek beklediğinde ve açtıklarında hesabınızın şifresi şöyle böyle diyip sizi girişe yönlendirdiklerinde tekrar 5 dakika bekleyip yeni müşteri temsilicisiyle konuştuğunda sinirlenip kart değiştirmen normal. Komikmiş, peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı