Papara vs Enpara

İlk hesap açılışında imza gerektiği için kendi çalışanı getirmişti ama sonra talep ettiğim kartlar kurye ile geldi :)
İlk imzayı da kuryeler attırabiliyor, haberiniz olsun. AGT Kurye sizden kimliğinizin seri numarasını falan isteyecek kapıda. Yine de evet, standart kurye süresi ile gelecektir. Keyfini çıkartın. Kendi hesaplarım arasında Papara ile hafta sonu para transferi yapmak çok kullanışlı oluyor. Kampanyaları olmasaydı bile tek başına bu bile yeter.

İlk imzayı da kuryeler attırabiliyor, haberiniz olsun. AGT Kurye sizden kimliğinizin seri numarasını falan isteyecek kapıda. Yine de evet, standart kurye süresi ile gelecektir. Keyfini çıkartın. Kendi hesaplarım arasında Papara ile hafta sonu para transferi yapmak çok kullanışlı oluyor. Kampanyaları olmasaydı bile tek başına bu bile yeter.
Adresi kabul etmiyor nedense. Adres girin kısmına mahalle sokak ve şehir yazıyorum. Alt kısımda daire numarası ile kapı numarasını yazıp devam yazıyorum. Onaylandı uyarısı almıyorum. Sayfayı yukarı alıp adres girin kısmına geliyor.
Ekleme: Konuma erişime izin verince kendi doldurdu. Benim doldurduğumu kabul etmedi nedense :)

Adresi kabul etmiyor nedense. Adres girin kısmına mahalle sokak ve şehir yazıyorum. Alt kısımda daire numarası ile kapı numarasını yazıp devam yazıyorum. Onaylandı uyarısı almıyorum. Sayfayı yukarı alıp adres girin kısmına geliyor.
Uygulama yerine tarayıcıdan girmeyi deneyin. Tam adresi kabul etmezse de sadece sokağı veya mahalleyi girin. Daha sonra kurye üzerinden düzeltirsiniz.

Uygulama yerine tarayıcıdan girmeyi deneyin. Tam adresi kabul etmezse de sadece sokağı veya mahalleyi girin. Daha sonra kurye üzerinden düzeltirsiniz.
Tarayıcı üzerinden girmiştim zaten. Konuma erişim izni istiyordu vermemiştim, olmadı. Konuma erişmesine izin verince adresi kendi girdi. Sokağın köşesine yakınım diye yanlış sokağı seçti ama onu de kendim düzelttim kabul etti. Onaylandı başvurum. 2 hafta sonra çarşamba günü falan gelir umarım. Bayramdan sonra şu an bulunduğum adreste olmayacağım çünkü :D
Güncelleme: Kart bugün elime ulaştı. Daha doğrusu farklı bir adreste olduğum için kuryeyi aradım ve durumu bildirdim. Bugün sabit bir yerdeymiş istersen gelebilirsin dedi. Küçük şehir olduğu için pek sorun olmadı gittim aldım. 1 hafta içerisinde bana ulaşmış oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı