Papara vs Paycell vs İninal

Papara ve ininal kullandım fakat Paycell hakkında bir fikrim yok. Bence Papara kat ve kat daha güzel çünkü ininal para yüklemeden komisyon alıyor, aylık kullanım ücreti alıyor, para gönderirlen ücret alıyor, para çekerken ücret alıyor. D Papara da bunların hiçbiri yok Papara'nın tek dezavantajı yüksek bakiye yatıramıyor ya da çekemiyorsun belli bir limiti var ininalda da var bu limit fakat yanlış hatırlamıyorsam kimlik doğrulayarak bu limit bayağı bir yükseltiliyordu. He bir de Papara'da cashback olayı var mükemmel bir şey. YouTube Premium aldım mesela ben atıyorum aylık 25 TL ise yarsını Papara ödüyor. Papara tasarım olarak da güzel ininaldan. Yani uzun lafın kısası Papara'yı tercih ediyorum.

Papara'da 2 tane kart seçeneği var biri Lite Card diğeri Black Card. Sadece Papara demesek daha iyi olur.

Kendim ininal kullanıyorum gayet memnunum ancak bir sıkıntısı var oda para yüklerken 2TL alıyor.
Sırf oyun kodları vs, için tercih ediyorum.
Ptt de kuruşlarda bir fiyat çekiyor tam hatırlamıyorum 0.80 civarıydı

papara para yatırırken falan bir yerden atm mesela para kesmiyor ve netflix spotify vs. %50 düşük ödüyorsun galiba daha çok avanyajı var bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı