Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #1 Aynı dikkatsizliği BinanceTR'de de yaşadım. Paramın iadesi iş zamanında geldi aynı şekilde Papara'nın da gelir mi?
Aynı dikkatsizliği BinanceTR'de de yaşadım. Paramın iadesi iş zamanında geldi aynı şekilde Papara'nın da gelir mi?
Çözüm ketofilen 21 Mayıs 2021 Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır.
Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 21 Mayıs 2021 #2 Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır.
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mayıs 2021 #3 ketofilen dedi: Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
ketofilen dedi: Kendi adınıza ait bir IBAN ile yükleme yapmadıysanız paranız size iade edilir. Edilmez ise Papara desteğe ulaşın, yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkür ederim.