Çözüldü Papara yüzümü tanımıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaan_klft

Hectopat
Papara hesabımı oluşturdum her şey halloldu fakat hesabı onaylatırken yüz tanıma kısmında yüzümü kimlikle eşleştiremiyor. Yeterli ışık, internet ve 480p üzeri kamera ile kayıt oluyorum. Kimlikteki fotoğrafım kilolu halim olduğundan mı acaba saymıyor?
Başka türlü nasıl yapabilirim, bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kimlikle yüzümün aynı karede olmasını bilmiyordum.

Sizin takıldığınız aşamada kimliği yanınızda tutmanıza gerek yok, öyle bir şey yapmadım ben uygulamanın talimatı da öyle değil zaten.

Hocam algoritma yüzünüz ile kimlikteki fotoğrafı eşleştiremediği için bu şekilde yapabilirsiniz. Kimlikteki fotoğrafım uzun saçlı, şu an 3 numara olduğum için uygulama beni tanımadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğüm zaman bana bu taktiği verdiler. Yüz tanıma kısmında kimliğinizle beraber fotoğraf çekilirseniz kabul edilir.
Kimlikle yüzümün aynı karede olmasını bilmiyordum.

Sizin takıldığınız aşamada kimliği yanınızda tutmanıza gerek yok, öyle bir şey yapmadım ben uygulamanın talimatı da öyle değil zaten.

Hocam algoritma yüzünüz ile kimlikteki fotoğrafı eşleştiremediği için bu şekilde yapabilirsiniz. Kimlikteki fotoğrafım uzun saçlı, şu an 3 numara olduğum için uygulama beni tanımadı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğüm zaman bana bu taktiği verdiler. Yüz tanıma kısmında kimliğinizle beraber fotoğraf çekilirseniz kabul edilir.

Çözüm
Ben de öyle yaptım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı