İnceleme Papara

Bunlarla uğrasıcak vaktim yok ki. IPad'den deniyorum olmuyor şimdi S9+'dan deneyeceğim.

Yaşı küçük olanlar, yani bu konuyu açan ve bu konuda mesajı bulunanlar için iyi sayılır, onun dışındakiler için bankalar var zaten.

Her şey bugün ki yaşadığım olaya kadar çok güzeldi hani bu kart ATM'den para yükleme işlemleri için komisyon almıyordu 9 TL komisyon aldı.

Her şey bugün ki yaşadığım olaya kadar çok güzeldi hani bu kart ATM'den para yükleme işlemleri için komisyon almıyordu 9 TL komisyon aldı.

Hangi ATM ile gerçekleştirdiniz para yükleme işlemini?
1 Mayıs'tan itibaren artık Akbank hariç diğer bankaların ATM'lerinden ise komisyon ücreti ile işlemler yapılabiliyor.

Hangi ATM ile gerçekleştirdiniz para yükleme işlemini?
1 Mayıs'tan itibaren artık Akbank hariç diğer bankaların ATM'lerinden ise komisyon ücreti ile işlemler yapılabiliyor.

Akbank'dan ATM'sinden yüklemeyi denedim para yatır seçeneği yoktu ben de TEB ATM'sinden yükledim.

Akbank'dan ATM'sinden yüklemeyi denedim para yatır seçeneği yoktu ben de TEB ATM'sinden yükledim.

Kullandığınız Akbank ATM'sinde bir arıza oluşmuş olabilir.
Normal şartlarda para yatırma seçeneği açık olması gerekirdi.
TEB ATM'sinden komisyon alması ise normal yatırdığınız tutara göre de alacağı komisyon değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…