Veli izni ile açtım zaten hesabı.Veli lazım diye biliyorum.
Kimliğime fotoğraf eklersem hesabımı sözleşmeli yapabilir miyim? Yaşım 14.
Hocam onaylı olmuyor mu o zaman kart siparişini teslim alınca sözleşmeli oluyor.Yeni kimlik kartın var ise NFC ile direkt sözleşmeli olabilirsin.
Yeni sistemde artık fotoğrafta istiyor.Yeni kimlik kartın var ise NFC ile direkt sözleşmeli olabilirsin.
Bankayla olduğunu biliyorumda onun içinde bankaya gideceksin velinle felan kart alacaksın felan para göndereceksin uzun iş.Yaş sınırı yok ben 13 yaşında sözleşmeliye geçmiştim. Uygulamadan kart siparişi ver ya da banka hesabın vs. varsa tek seferde en az 100tl para gönder. Eskiden isimli black kart sipariş edince sözleşmeli oluyordu ben o devirde hesap actım ama ailemden izin alamadığımdan yeni sistemde geçtim. Kart hepsijet ile 1-2 gün içinde gelmişti. İsimli istersen tasarlaman lazım ancak normal Papara Karttan uygulama üzerinde almak ya da tek seferde banka hesabından en az 100tl göndermen lazım. Not: Banka hesabının kendi adına olması lazım, İş bankası ilk imza hesabı gibi bir hesabın yoksa ön ödemeli başka kartlardan da gönderim sıkıntılı çoğu kart Papara gibi değil. Banka hesabın yoksa kart siparişi ver. Marketten kart alırsan(eskiden adı Lite Kart'tı sonradan Black karttaki isim kaldırıldı artık ikisi de Papara kart olarak geçiyor) bile kart siparişi vermeden geçemezsin.
Bu arada ilk kart siparişi kargo dahil ücretsiz ancak diğer siparişlerde 20tl kargo ücreti var. Taraftar veya Batman kart falan sipariş edersen o kısmını bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.