Papara'da IBAN paylaşmak kötü mü?

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın hesabı çalınmış bilmiyordum, bir şekil bu fotonun sansürsüzünü attım ona. Kısacası dolandırıcı ama bundan bir şey başıma gelebilir mi? Şimdilik kartı kullanıma kapattım.

Dosya Ekleri

• 60383802-A896-4FE4-BD55-4BE738BAAC04.jpeg
    60383802-A896-4FE4-BD55-4BE738BAAC04.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 143
IBAN paylaşınca bir şey olmaz. Sadece dolandırıcının paneli varsa en fazla adın, soyadın, yaşadığın yer, T.C. kimlik numaranı, ev adresini vs. görür. Onlarla da pek bir şey yapamaz. Dolandırıcılık için IBAN'ınızı kullanabilir mi diye düşündüm de bir. Size bilinmedik yerlerden gelen parayı da kullanmayın, geri gönderin. Ne olur ne olmaz.

IBAN paylaşınca bir şey olmaz. Sadece dolandırıcının paneli varsa en fazla adın, soyadın, yaşadığın yer, T.C. Kimlik numaranı, ev adresini vs. görür. Onlarla da pek bir şey yapamaz. Dolandırıcılık için IBAN'ınızı kullanabilir mi diye düşündüm de bir. Size bilinmedik yerlerden gelen parayı da kullanmayın, geri gönderin. Ne olur ne olmaz.

Hocam doğru diyor, bir anda yüksek meblağ gelirse bunu hemen Papara'ya bildirin paraya dokunmayın, sonra başınıza iş açılır.

@Caped, size ait olmayan ve bilinmedik yerlerden gelen parayı kesinlikle kullanmayın. Sonra mahkeme mahkeme dolanırsınız üç kuruş için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı