Papara'da kalan altın ödemesi nasıl yapılacak?

Emreerd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur g770
RTX 3050
i5 11400h
16 GB RAM
500 GB m2 SSD
Merhaba,

Bir süre önce Papara üzerinden düşük komisyon avantajı nedeniyle 2 gram altın almıştım. Şu anda altınlarımı bozdurmak veya paramı çekmek istediğimde işlem gerçekleştiremiyorum. Uygulamada herhangi bir hata mesajı çıkmıyor ancak çekim işlemi onaylanmıyor.

Bu durumda nasıl ilerlemem gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum.

• Altını bozdurabilmem için Papara'nın belirli bir işlem saati veya limiti var mı?
  • TL bakiyeye dönüştürmeden çekim yapılamıyor olabilir mi?
  • Bu tarz bir durumda Papara destek ile iletişime geçtiğimde süreç nasıl ilerliyor?
  • Benimle aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Bir süre önce Papara üzerinden düşük komisyon avantajı nedeniyle 2 gram altın almıştım. Şu anda altınlarımı bozdurmak veya paramı çekmek istediğimde işlem gerçekleştiremiyorum. Uygulamada herhangi bir hata mesajı çıkmıyor ancak çekim işlemi onaylanmıyor.

Bu durumda nasıl ilerlemem gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum.

• Altını bozdurabilmem için Papara'nın belirli bir işlem saati veya limiti var mı?
  • TL bakiyeye dönüştürmeden çekim yapılamıyor olabilir mi?
  • Bu tarz bir durumda Papara destek ile iletişime geçtiğimde süreç nasıl ilerliyor?
  • Benimle aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan biri varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler.
Duyuru bekleyeceksiniz. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Papara ilk patladığında Goldtag Papara ile giriş için çalışmalar yaptığını duyurmuştu. Ne oldu bilemiyorum.

Sayfayı her saat başı yenilediğimde yeni bir Papara ile alakalı konu açılmış oluyor
20 milyondan fazla kişi kullanıyordu banka gibi olduğundan büyük paralar dönüyordu. İnsanlar da papara patlayana kadar 18 yaş altı banka hesapları kısıtlı vs. diye genç kitle Papara'ya tüm parasını Papara'ya yatırdı. 1700 TL bırakmıştık ilk fırsatta da çekmiştim Haziran gibi. Kimse 1700TL'yi çöpe atmak istemez ve tüm parasını yatıranlar vardı.

Duyuruya göre öyle gibi. Emin değilim ama. Yanlış bir şey yaparsanız sorumluluk almak istemem.

Şimdi müşteri hizmetleriyle görüşme yaptım daha başlamadığını yüzde 90 ihtimal Gold tag üzerinden gerçekleşeceğini bu süreçte sadece beklememiz gerektiğini bildirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı