CVV değil 3d den bahsediyorum.Kod istiyor derken hangi koddan bahsediyorsunuz? Eğer üç basamaklı olanı diyorsanız sürekli kullandığım için ezberlemiştim.
CVV değil 3d den bahsediyorum.Kod istiyor derken hangi koddan bahsediyorsunuz? Eğer üç basamaklı olanı diyorsanız sürekli kullandığım için ezberlemiştim.
CVV değil 3D'den bahsediyorum.
SMS doğrulaması ile?
Mobil onay gelmezse SMS doğrulaması yapılıyor sonradan.
Kabul etmiyor onu da :/

Ya kart kaybolur çalınır bir şey olur diye birikim hesabında tutuyordum parayı uygulama hata veriyor o yüzden oradan çekemiyorum parayı ne yapacağımı şaşırdım tüm harçlığım çöp oldu. Zaten ininalden geçmiştim buraya 2 bin TL resmen çöp şu an.
Hocam aynı şekilde hatta sabah para atıp altın aldım yine inşallah açılır hemen çekerim geri.
Steam bakiyesi nasıl aldınız? Kod istiyor. Uygulamaya girilmediği için de kodu alamıyorum.
Bozdurup çekebilirsiniz. Ama acele etmene gerek yok yüksek ihtimalle 1 hafta içinde kısıtlamalar kalkar. Ve ekstra olarak günlük 2000 lira çekim limitin var zaten.
Hocam uygulamaya giremiyorum nasıl gireceğim VPN'le falan da olmuyor.
SMS'e gönder'e tıklayın. Varsa öyle bir seçenek.
Hocam altını bozdursam hangi ATM'den çekebilirim? Dün Akbank ATM kartı geri veriyordu 2 ATM denedim aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.