Tıklıyorum reddediyor Papara.
Bana gelen 3D ekranında SMS'e gönder'e tıklayınca sıkıntı yaşamadım. Papara uygulmasından değil de satım alım yaptığın yerde var mı öyle bir seçenek?
Tıklıyorum reddediyor Papara.
Bana gelen 3D ekranında SMS'e gönder'e tıklayınca sıkıntı yaşamadım. Papara uygulmasından değil de satım alım yaptığın yerde var mı öyle bir seçenek?
Steam bakiyesi alırken benden hiçbir zaman 3d istemedi.CVV değil 3d den bahsediyorum.
Kod geliyor yazıyorum kodu. Onaylanıyor kısmı çıkıyor sonra red yiyorum.
Fiziksel kartım var olmuyorSanal kart kullanıyorsan onun yerine fiziksel kart ile dene bir de.
ATM'den gidip çekme ihtimaliniz var, ben bugün bütün paramı çekebildim herhangi bir hata olmadan. İçeride 1 kuruş bırakmadım.
Bugün 10.30 civarı. Çekilmez sanıyordum fakat garip bir şekilde çekebildim hiçbir hata olmadan.Ne zaman çektiniz?
Bugün 10.30 civarı. Çekilmez sanıyordum fakat garip bir şekilde çekebildim hiçbir hata olmadan.
ATM'den çekemeyenler, farklı Akbank ATM'leri deneyebilirler. Ben Akbank'tan çektim.
Günlük 2000 TL limit olduğuna dair haberler var Technopat'ta inceleyin. Paranızı çekebiliyor olmanız gerek.Sanırım 4 saat önce mi ne koyulmuş yasak. Belki olmayabilir ama deneyeceğim, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.