Papara'da kalan para nasıl alınabilir?

Berkay Keskin22

Hectopat
Arkadaşlar Papara sanırım kapanmış tam bilmiyorum. İçeride 15 bin küsur param var alamıyorum. Ne yapacağım? Başka param yok ve açılmayacak paranıza kondular diyor. Ne yapmam lazım? Mail de attım umarım paramı alırım, az bir para değil. Bu durumda ne yapılır?

Arkadaşlar Papara sanırım kapanmış tam bilmiyorum. İçeride 15 bin küsur param var alamıyorum. Ne yapacağım? Başka param yok ve açılmayacak paranıza kondular diyor. Ne yapmam lazım? Mail de attım umarım paramı alırım, az bir para değil. Bu durumda ne yapılır?
Paraya konma olayı yok resmigazetede yayınlandı zaten paralar güvenli hesaplarda saklanıyor iade yapılır büyük ihtimal.

Bence evet çünkü direkt bankacılık yetkisi alınmış bunun tekrar tanımlanması zor gibi duruyor büyük ihtimal firma kapanacak ya da holding satın alınacak diyorlardı en son ama kesin bilgi değil.

Bu olay canımı sıktı Papara'daki paramdan başka param yok benim gibi de bir sürü insan var nasıl idare edeceğiz ki?

Bu olay canımı sıktı Papara'daki paramdan başka param yok benim gibi de bir sürü insan var nasıl idare edeceğiz ki?

Papara'nın Instagram kamuoyu açıklama paylaşımında alta fatura, alışveriş vb. tüm para işlemlerini Papara'dan yaptıklarını ve şu an içeride 100K'den fazla parası olduğunu söyleyenler olmuş. Acilen bu duruma bir açıklık ve çözüm getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar şu anda Papara'yı suçluyor fakat suçlanması gereken asıl kurum devlet. İnsanların içeride parası olduğunu ve kullanıcılarının 4'te 1inin Papara'yı fatura vb. ödemeler için kullandığını bilmelerine rağmen böyle ani ve kritik bir karar almaları saçma. Tüm faaliyetleri akşam 10'da erişime kapatıp 3 saat sonra haber verilmesi zaten ayrı bir konu. Böyle durumlarda kullanıcılara ön bilgilendirme yapılması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı