Yapılmıyor diye biliyorum. Şuan için işlemler durduruldu.Kartdan harcama yapabiliyor muyuz bilgin var mı?
Lisansı iptal edilmiş hocam sunucuları çalışmaz hiçbir türlü harcama da yapamazsın paranı da çekemezsin ama kimse suçsuz yere parana çökemez bekle eninde sonunda alırsın paranı bir şekilde.
Merkez bankasına dilekçe verilebilir mi bilmiyorum doğrudur mağdur çok insan var.Öyle de dostum acil iş yapıyoruz yani nezamana açılacak milletin içerde parası pulu var borcum vardı ödeyemiyorum.
Bir anda böyle karar vermeleri saçma, önceden kapatacağız paranızı çekin veya harcayın deseler tamam ama şak diye kapattılar, belki bugün önemli bir şey alacaktım, veya borçları ödeyecektim, saçmalık, paranın içerde kalacağını sanmıyorum bir şekilde verirler ama hemen böyle bir karar verip bize zaman tanımamaları haksızlık.
Bir anda böyle karar vermeleri saçma, önceden kapatacağız paranızı çekin veya harcayın deseler tamam ama şak diye kapattılar, belki bugün önemli bir şey alacaktım, veya borçları ödeyecektim, saçmalık, paranın içerde kalacağını sanmıyorum bir şekilde verirler ama hemen böyle bir karar verip bize zaman tanımamaları haksızlık.
Öyle dese çok müşteri kaybederdi neredeyse kimse kalmazdı şimdi de mağdur oluyoruz umarım acil bir şekilde açarlar yoksa olacak iş değil.
Hep oluyor diye biliyorum, ama %100 emin değilim. Hatta direkt girdiğimde bile 20 TL verdi.
Benim de içeride altın hesabımda 10k param kaldı...
Ben de daha yeni 15k altına atmıştım paparada umarım sorun olmaz öğrenciyizArkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.