Papara'da para olmamasına rağmen Amazon Prime üyeliği alabilmek

Yerdeniz1

Hectopat
Geçen aylarda da oldu. Bir defa bastım. Hemen üyeliği aldı kartta para yoktu. İki üç gün aralıklarla fotodaki mesajlar atıldı. Bugün yine kartta para olmamasına rağmen tek tıkta Prime aldım, hızlı kargo fırsatını da kullandım; bazı ürünler aldım yarın gelecek. Yine bugünkü Prime alımı için mesaj geldi kartınızda para yok üyeliğiniz iptal diye ama Prime üyeliği hala Amazon'da duruyor. Papara uygulamsında geçmişte ödeme gözükmüyor. Neden oluyor bu başıma bela olmasın? Gidip para yatırsam karta çözülür mü? Gerçekten Prime hesabımın olup olmadığına bakmak için Prime Video yükledim diziler açılıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230312_145454.jpg
    IMG_20230312_145454.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20230312_150024.jpg
    IMG_20230312_150024.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bu herkeste oluyor hatta bazen hiç para yatırmasan bile kullanabiliyorsun. Kimisi öyle bedavadan kullanıyor. Adamların umurlarında değil.

Geçen aylarda da oldu. Bir defa bastım. Hemen üyeliği aldı kartta para yoktu. İki üç gün aralıklarla fotodaki mesajlar atıldı. Bugün yine kartta para olmamasına rağmen tek tıkta Prime aldım, hızlı kargo fırsatını da kullandım; bazı ürünler aldım yarın gelecek. Yine bugünkü Prime alımı için mesaj geldi kartınızda para yok üyeliğiniz iptal diye ama Prime üyeliği hala Amazon'da duruyor. Papara uygulamsında geçmişte ödeme gözükmüyor. Neden oluyor bu başıma bela olmasın? Gidip para yatırsam karta çözülür mü? Gerçekten Prime hesabımın olup olmadığına bakmak için Prime Video yükledim diziler açılıyor.

Amazon 3D Secure'siz çalıştığı için provizyon mantığıyla çalışır kartta para olmasa bile kabul eder 5 dk içinde karttan cekmeye çalışır 2 3 kere red yerse uyelik iptal olur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı